Як тільки вийшла книга з автографом, прочитала за два дні При нагоді почитайте "Лицарі любові і надії" Лесі Романчук
"-Є рід, сину, а є ще й народ. Шкодуватимемо власних синів – народ загине."(с) ... Дуже легкий стиль й нічого зайвого.
Знайшла в домашній біблотеці раритетну книгу Себастіяна Кленовича "Роксоланія" - перша латиномовна поема про українські землі.
Я сьогодні закінчила "Книжковий злодій" Зузака ("The Book Thief", 2006 р.), можу з щирим серцем порадити. Дуже цікава мова автора, соковита така, оповідач - смерть, а тема - життя в Німеччині часів Другої світової та історія кількох людей. Сильна книжка, а особливо на фоні теперішніх подій. До того була Донна Тартт "Таємна історія" ("The Secret History") - для любителів психологічних трилерів/драм (бо то не детектив-таки, як часто в анотаціях пишуть) і довгих осінніх вечорів - саме те. Ще тієї ж авторки перечитала всередині вересня "Маленький друг" ("The Little Friend") - очікувала більше детективних ноток, насправді просто замальовка з життя однієї родини, проте цікава. Ще з прочитаного за останній час - "Війна і ми" Сергія Пантюка (дипломант "Коронації слова"); книга залишила суперечливі враження, в основному - важкі (впевнена, що у мирний час ця книжка мене так не зачепила би). "Рент" ("Rant: An Oral Biography of Buster Casey") Чака Паланіка місцями викликав гидоту та нудоту певними натуралістичними моментами, не моя книга однозначно, високих ідей та глибокої філософії у ній не знайшла або не зрозуміла "Втрачений символ" ("The Lost Symbol") Дена Брауна - як сказати, попса така, як попкорн перед телевізором - закидаєш у себе без особливої користі, з плюсів книги хіба трохи інформації про мистецтво цікавої є, любителям таємних змов, навколорелігійних символів та знаків від вищих сил у будь-якій дрібниці сподобається. Книга "Загублені у Шангрі-Ла" ("Lost in Shangri-la") Мітчел Зукофф сподобалася, сюжет базується на реальних подіях Другої світової війни, тут і пригоди, і етнографія, і безліч фактів стосовно побуту на військових базах, техніки, службової субординації часів Другої світової. ---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ---------- :flag_of_truce: які у Вас враження?
серия Эврика издательство Молодая Гвардия А.Проценко Энергетика сегодня и завтра 1987 написана на початку 1986 року ! а написано про Актуальні сьогдняшні події в Україні і не тільки наприклад цитата Хто вміє думати і розуміти зробить висновок що ще в 1986 році видобуток вуглілля на Донбасі був не вигідним, і відповідно Донбас вже тоді був дотаційним, а РФ зараз знищує інфраструктуру Донбаса, відповідно зрозуміло що РФ не збірається добувати вугілля на Донбасі . А значить що місцеві жителі читай вище ... КНИЖКА 1986 року ! а все до цих пір вірно ! і ще наприклад " . УВАГА мова йде про 1986 рік на вулиці який рік зараз ??? 2014 но сам я трехслойных окон еще не видел - це я зараз сам можу сказати !!! Далі ще про " металізацію скла " так звані і-скла та ін. технологія 1986 року !!! старша за багатьох форумчан , на середньому вікні доплата йде 150 грн і то замовляють не завжди і не всюди .... тільки в минулому році Державні будівельні норми України змінили і вказали що для всієї України , крім Південного берегу Крима мінімум це 3 скла і як мінімум 1 скло з них з покриттям ( так званим і склом) і що ... я єдиний певно хто встановив такі вікна в моєму мікрорайоні ну і читаю книжку і розумію що 1986 рік що 2014 ... а прогресу в головах НЕМАЄ ---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ---------- далі висвітлюються тіж глобальні питання як у фільмі Люка Бессона http://www.imdb.com/title/tt1014762/ слово в слово ті ж проблеми за 30 років не вирішуються
Стівен Кові "Сім принципів високоефективних людей". Дуже гарна книжка, я багато читала про саморозвиток (хоч не скажу, що є толк ), але ця мене вразила, новий погляд на речі. І дочитую "Любов під час чуми" Маркеса. Цей автор - геній