Хто що зараз читає?

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем lyana, 25 вер 2008.

1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

• Подобається Подобається x 3
  2. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

Ще Кокотюхи "Червоний" раджу...:bandera:

• Подобається Подобається x 3
  3. terRen

terRen Дуже важлива персона

Як тільки вийшла книга з автографом, прочитала за два дні :good:
    При нагоді почитайте "Лицарі любові і надії" Лесі Романчук

• Подобається Подобається x 2
  4. Moskal Charivnik

Пізно... :crazy:

5. terRen

:pardon: що "Пізній Іван" :)))

• Подобається Подобається x 1
  6. Moskal Charivnik

"-Є рід, сину, а є ще й народ. Шкодуватимемо власних синів – народ загине."(с) ...
    Дуже легкий стиль й нічого зайвого. :good:

7. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Знайшла в домашній біблотеці раритетну книгу Себастіяна Кленовича "Роксоланія" - перша латиномовна поема про українські землі.

• Подобається Подобається x 2
  8. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Читаю в оригіналі:

9. bakster

bakster New Member

Бернард Вербер "Танатонавти"

10. Serhiy Omelchenko

Serhiy Omelchenko New Member

Перечитую Жадана

11. Mytos

Mytos New Member

Юрко Покальчук "Анатомія гріха"

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я сьогодні закінчила "Книжковий злодій" Зузака ("The Book Thief", 2006 р.), можу з щирим серцем порадити. Дуже цікава мова автора, соковита така, оповідач - смерть, а тема - життя в Німеччині часів Другої світової та історія кількох людей. Сильна книжка, а особливо на фоні теперішніх подій.

До того була Донна Тартт "Таємна історія" ("The Secret History") - для любителів психологічних трилерів/драм (бо то не детектив-таки, як часто в анотаціях пишуть) і довгих осінніх вечорів - саме те. Ще тієї ж авторки перечитала всередині вересня "Маленький друг" ("The Little Friend") - очікувала більше детективних ноток, насправді просто замальовка з життя однієї родини, проте цікава.

Ще з прочитаного за останній час -

"Війна і ми" Сергія Пантюка (дипломант "Коронації слова"); книга залишила суперечливі враження, в основному - важкі (впевнена, що у мирний час ця книжка мене так не зачепила би).

"Рент" ("Rant: An Oral Biography of Buster Casey") Чака Паланіка місцями викликав гидоту та нудоту певними натуралістичними моментами, не моя книга однозначно, високих ідей та глибокої філософії у ній не знайшла або не зрозуміла :)

"Втрачений символ" ("The Lost Symbol") Дена Брауна - як сказати, попса така, як попкорн перед телевізором - закидаєш у себе без особливої користі, з плюсів книги хіба трохи інформації про мистецтво цікавої є, любителям таємних змов, навколорелігійних символів та знаків від вищих сил у будь-якій дрібниці сподобається.

Книга "Загублені у Шангрі-Ла" ("Lost in Shangri-la") Мітчел Зукофф сподобалася, сюжет базується на реальних подіях Другої світової війни, тут і пригоди, і етнографія, і безліч фактів стосовно побуту на військових базах, техніки, службової субординації часів Другої світової.

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

:flag_of_truce:
    які у Вас враження? :)

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На деяких виданнях значиться як Палагнюк.

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Так, знаю :)

15. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

серия Эврика
    издательство Молодая Гвардия
    А.Проценко
    Энергетика сегодня и завтра 1987
    написана на початку 1986 року ! а написано про Актуальні сьогдняшні події в Україні і не тільки наприклад цитата
    Хто вміє думати і розуміти зробить висновок що ще в 1986 році видобуток вуглілля на Донбасі був не вигідним, і відповідно Донбас вже тоді був дотаційним, а РФ зараз знищує інфраструктуру Донбаса, відповідно зрозуміло що РФ не збірається добувати вугілля на Донбасі . А значить що місцеві жителі читай вище ...
    КНИЖКА 1986 року ! а все до цих пір вірно !
    і ще наприклад " .
    УВАГА мова йде про 1986 рік на вулиці який рік зараз ??? 2014 но сам я трехслойных окон еще не видел - це я зараз сам можу сказати !!! :facepalm: :facepalm: :facepalm:
    Далі ще про " металізацію скла " так звані і-скла та ін. технологія 1986 року !!! старша за багатьох форумчан , на середньому вікні доплата йде 150 грн і то замовляють не завжди і не всюди .... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

тільки в минулому році Державні будівельні норми України змінили і вказали що для всієї України , крім Південного берегу Крима мінімум це 3 скла і як мінімум 1 скло з них з покриттям ( так званим і склом) і що ...:facepalm:
    ну і читаю книжку і розумію що 1986 рік що 2014

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

далі висвітлюються тіж глобальні питання як у фільмі Люка Бессона http://www.imdb.com/title/tt1014762/
    слово в слово ті ж проблеми за 30 років не вирішуються

16. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Ремарк "Тріумфальна арка"

17. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Стівен Кові "Сім принципів високоефективних людей". Дуже гарна книжка, я багато читала про саморозвиток (хоч не скажу, що є толк :))) ), але ця мене вразила, новий погляд на речі.
    І дочитую "Любов під час чуми" Маркеса. Цей автор - геній :girl_angel:

18. terRen

:good:Стефан Цвейг "Нетерпение сердца"

19. DarkTempteition

DarkTempteition New Member

Мені більш за все подобається Єдгар Алан По його стиль написання просто зачаровує

а де твій аватар? :)