Moskal Charivnik, Ага. І це лише третя книга Кінга мною прочитана Ще недавно "проковтнула" Довгу прогулянку і Мізері.
Перша прочитана мною) Не рахуючи оповідання в .."Техника - молодёжи", здається, "Глаза") "Туман", по-моєму, теж звідти) Не читаю нічого Кінгівського вже років 15, став звичайним чорнушником.
Дозволю собі пораду, як Кінгоман З 25-РІЧНИМ СТАЖЕМ... Залишіть на останок "Безнадёга", читайте її тільки після "Мареновая Роза", "Необходиміе вещи" й "Томминокеры". Обов"язково прочитайте "Талісман"... Та я Вам просто ЗАЗДРЮ...
Moskal Charivnik, дякую за поради. Я не можу його читати підряд, "розбавляю" чимось добреньким і романтичним))) Ваші рекомендації закинула в "хотєлкі"
Я знаю! Сам навіть відкладав для "перетравлення" по частинах деякі твори його. Тому й кажу - "Безнадёга" - повний пазл так би мовити... А для відволікання почитайте його цикл "Темна башта"... То відрізняється від хоррора його, розслабляє.
Маркус Зузак " Книжный вор" - читаю російською, не знаю, як правильно зі значенням перекласти. Перед тим читала Софі Кінселла "Пам'ятаєш мене?" - від автора "Шопоголіка" - чисто дівчачий романчик, але не тупий, а милий і зворушливий.
Хіба, ще є люди, які мають час на читання непрофесійної літератури? По моєму зараз актуальніше новини і мультфільми!
подарували дві книжечки Шкляра-"Тінь сови" та "Ностальгія" ...не знаю з якої почати читала "Залишинець"Шкляра читається на одному диханні...читати рекомендую,як то кажуть,"від малого до старого"..діти мої вже перечитали!)...сподобалась дуже...
Сейчас читаю сразу две книги. Одна в бумаге - я ее читаю, когда дома. Недавно купила в Харьковском книжном клубе Все рассказы о Шерлоке Холмсе. Вторая на ридере - это Морис Дрюон, серия "Проклятые короли".