Хоча я математик, але цікавлюсь історією, а також історією релігій. Для мене книга Дена Брауна "Код Да Вінчі" не справив ніякого враження. Я може пригадати за всю історію християнства, особливо раннього, безліч сект з їхнього віровчення може вийти набагато цікавіша, пригодницька і захоплююча книга, ніж скандальний твір Дена Брауна.
А я читаю книжечки Адама Дж. Джексона...Читала їх і раніше, але не розуміла написаного...перечитую повторно і розумію, що вже готова сприймати ці книги...
Бернард Вербер - Імперія ангелів та Юрій Никорак - невиправний романтик. Дві, бо часом хочу змінити емоції та мову прочитання Оцінку зможу дати коли закінчу читати - для мене таки важливо зрозуміти задум автора, щоб дати твору оцінку. Наразі - обидві дуже легкі в прочитанні.
нещодавно дяченко був ві львові...)) дочитала "тартак" даніеля одії дочитала вночі і того ж дня випадково... побувала на обговоренні з мілашкою БОЙЧЕНКОМ (ммммм....!!!!) однозначно справа в перекладачі....!!!! а тепер... кобо абе "жінка в пісках" мені так шкода що я повільно читаю не можу швидше можу повільно і ще повільніше
Лариса Денисенко "Що основне ? Кохати і бути коханим. Працювати так, щоб було цікаво не тільки тобі, хоча якщо ти працюєш так, що цікаво не тільки тобі, це також - непогано. Але якщо хоча б один раз на місяць ти виходиш з дому, вдихаєш залишки кисню, посміхаєшся і починаєш щось наспівуватии, - в тебе все добре..." Лариса Денисенко "Забавки з плоті та крові" - класна книжка! :girl_claping:
Я також люблю навіть можно сказати просто обожнюю їхню книжку "РІТУАЛ".але зараз "увлечена"( ну воно то буде захоплена)читанням А.С.Пушкина "Повести Белкина"(або як ми його називаємо "Записки сумашедшего"(сподіваюсь нікого не образила!)
Перумов, Лукьяненко - жгут! сейчас почитываю Симону Вилар, многовато мелодраматизм а а так в целом довольно увлекательное чтиво ... еще начал читать записки Василия Зайцева тоже интересно
До речі "Ритуал" - так, прекрасна книга. Вже навіть я, хоч не люблю ні фантастики ні фентезі, але таки мушу це визнати
"Діагноз: невиправний романтик" - дочитала. Так ніби повернулась у 80-ті, читаючи кимось добре написаний щоденник. Книжка невеличка, отже, і вистарчило на пару днів. Попри повчальну мораль, мені трохи бракувало роздумів автора, це був швидше переказ, який все ж сподобався. А от на Вербері зависла. От дещо з нього: З Імперії Ангелів.
На вихідних прочитав "Лоліту" Набокова і зрозумів, що побачена мною два тижні тому сценічна постановка "Лоліти" перевершила авторську літературну постановку (хоча скоріше показала трошки з іншої, привабливішої для мене, сторони). Скажу більше, що книжка мені не сподобалась і радше нагадувала мені записки божевільного сексуальносхибленого чоловічка, якого зациклило на образі німфеток. Причому якщо дехто хвалить твір за художню довершеність описування почуттів героя, то мене навпаки дратувало надмірне вжиття різноманітних, не зовсім влучних на мою думку коментарів, заміток і т.д.. Однозначно театральна Лоліта для мене незабутня.
А як Вам його Еротіада? Як на мене зріліший твір..він взагалі просто таки енциклопедичний! Не розумію чому саме Лоліта стала відомішою...ну але невеличка еросхибнутість і там присутня
до слова-обожнюю лоліту!!! женщина в пісках-мене накрила звичайно померти за життя щоб жити тобто чи жити... якась дуже актуально сумна книжка читаю ушкалова бжд регочу
прочитал записки Василия Зайцева, интересно, хотя и несколько слащаво, чувствуется работа политруководителей ........ что в принципе не уничижает подвига автора .