Про щасливе комуністичне майбутнє чи я щось плутаю ---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ---------- І як Вам ? ---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ---------- А я от прочитав недавно Екхара Толе "Сила моменту зараз" (The power of NOW)....Дуже сильна книжка.. Спочатку сприймається як повний маразм, але коли починаєш відчувати як все працює, то просто ВАВ....
Читаю Стівена Кінга... Дуже довго читав серію "Темная Башня" - всім рекомендую!!! Також прочитав "Керри", а зараз читаю "Жребий".
Збірку казок львівської письменниці Мар'яни. Ось одна з них: http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=50236
liyama, Мені шкода за те, що вам не сподобалось Разом з цим, прошу до гілки: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=77896
Mikhail, 1. Мова 1.1. Прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та російська мови. В чём проблема?
egoistka, 1. Дякую за відповідь. 2. Ніякої (й це важливо - ніякої) проблеми немає. 3. Цікаво, як та ваша мова, тобто мова для вашого повідомнелля, була обрана. Ніякої проблеми немає.
Mikhail, даю підказку, зрозумілою для вас мовою. Мова для відповіді обирається клавішами Shift+Alt, або можна мишкою переключити, справа біля годинника є вибір мови... вибирайте на здоров"я,і не треба дякувати
egoistka, зрозуміло, але я не за це питав, і це теж добре зрузуміло і очевидно питання залишається: чому?
Mikhail, почему это вас так заинтересовало? Русский - мой родной язык. Я одинаково, не плохо, владею и русским и украинским языками, но раз на этом форуме не возбраняется писать на русском, то почему бы нет?
почитав дрємлющій демон декстера. порівняв з серіалом - небо і земля. можливо єдине, коли тв обігнало автора. правда всі дуже нигодують через те що серіал про декстера так тупо закінчився. зараз почав муракамі - діти з камери зберігання. муракамі взагалі непередбачуваний в сюжеті. крокодили там всякі, собаки-людожери. дуже рекомендую дугласа адамса - автостопом по галактиці. фільм лажа. пелевін - пі дженерейшин. правда дуже заплутане, якби не поглядів фільм, то нічого б не зрозумів. метро 2033 глуховського - постапокаліптична штука. жостка така. пройняло. читав продовження співаторів по клубу. акуніна про фандоріна цікава штука. хотів собі скачати пелевіна всякого-різного, але він так авторськими правами закрився в мережі, що не читатиму )) кому цікаво за книги гроші платити. я собі так подумав, якби я потрапив у далеке минуле, то був би жрець на прізвисько "інтернет", знав би мільйон цікавих оповідей і всяке різне. та капєц просто, мене б заклювали заздрістники, краще вже в майбутнє як фрай у футурамі. ---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ---------- з криміналу дуже цікава штука - мавроді за гратами. його розповідь про життя в тюрмі до суду і тюремні закони. не памятаю автора - про орєхавску групіровку в москві на початку 90-х і салонніка. ще по цій темі був злегка примітивний фільм - крот.
Густав Водичка "Родина дремлющих ангелов". Є і в Інтернеті. Книжка, яка просто виносить мозок. Про Україну і наш менталітет, людину і її психологію, свідомість, почуття. Написано дещо в гротескній формі, в окремих читачів дещо навіть викликає образу, роздратування, спротив... Але, тим не менше, з більшістю висновків і тез важко не погодитися.
пошарився сред дописувачів і скачяв собі "харашьо биць тіхонєй" книжка написана у вигляді щоденника, чи то листів померлому другу. написана класно - спочатку ніби дійсно підліток пише безсвязно і нетематично, потім непомітно стає струнка добре відлагоджена проза. але перечитавши книгу і поглядівши фільм всерівно всі лізуть в гугєл з питання "что сдєлала тьотя хєлєн с чарлі" )))