Ян Валетов."Хроніки Проклятого". Скажу відверто,цей славнозвісний "Код да Вінчі",Брауна і поряд не стояв. Всі три книги проковтнув за дві доби.
Розтягував насолоду, як міг. Але, нажаль, закінчилася... Дві книжки Глазового (приблизно 800 сторінок)
Друзі подарували книгу Турчинова "[FONT="] Пришествие[/FONT] ". Дивуюся, як події, описані в книзі, збігаються з тим, що відбувається в житті. Іноді складається враження, що автор знав про події, що відбуваються наперед. Може хтось ще читав, давайте обговоримо.
Почала читати Селинджера "Оповідання". Узаголом непоганий автор, але якось незвично читати книгу яка легко сприймяється у розумінні....))
Какжекакжепомнюпомню.... Ат Чукоткі да Карпацкіх гор, Ффсєм вам я чітиріжди гєрой. Брежнєв Леонід Ілліч
Ірен Роздобудько "Якби". Наводить на певні роздуми... Наше повсякденне слово: "Якби..." Так часто ми його вимовляємо... Якби то повернутися у минуле і все змінити... Але це, на жаль неможливо. І від того стає дуже сумно. А може і на щастя...
"Якщо це любов" Михайла Пантича - усе ніяк не дочитаю. Чудові оповідання, певно, тому не хочеться з ними "прощатися"))
Рідко коли читаю щось українське,але оскільки в мене в універі є предмет на інязі сучасна укр літ,то почала читати сучасну літературу і дуже захопилась) Читаю зараз "Поклоніння ящірці","Культ" Любка Дашвара) потім шось прочитаю Ірени Карпи,Матіос,Винничука,)) цікаво насправді ,коли є час))
Ем, може ви мали на увазі Любка ДЕРЕША -це його твори. А є ще Люко Дашвар-сучасна украінська письменниця. Раджу і іі почитати. Пи.си: ін'яз? Мабуть, перший курс. У вас суч.укр.літ. Чопик читає?
оййй сороммм мені...дякую,що виправили!!! я з тим навчанням вже зовсім все плутаю..тай плутаю..бо такого ніколи не читала..але виправляю ту ситуацію)) Так нас вчить Чопик..стільки літератури дав читати..йййооой((