Йоанну Хмелевську, її іронічні детективи. Знайшла в неті польською мовою, читаю і сміюсь, мені зараз особливо потрібен позитив
Так і не зрозумів. Тобто що хрещений то значить не бусурман. Але що воно таке батьк? Якщо це не людина то як батьк може бути хрещеним? Цікаво що воно таке?
Подарувала мені мама "Мати все" Люко Дашвар, минулої середи. Як сіла її читати, забула про все. Потім сестра розповідала, як довго до мене говорила, а я так занурилась в текст, що й не помітила. В суботу закінчила, до вчора ходила і мріяла про наступну. Вчора в Ашані побачила "Молоко з кров'ю", не втрималась, купила... Сьогодні посуд не митий, але книжка прочитана. Фанатію... Завтра йду за новою:girl_in_dreams:
Опісля навчання і практики взагалі нічого друкованого в очі не хотіла бачити, навіть читати газети! Проте опісля дещо депресивного) періоду натрапила на новоспечену книгу Василя Шкляра "Ключ". Мені сподобалося, хоч автор не захотів для головного героя хеппі-енду..(
Вирішив згадати дитинство, книжка навіть сурйозніше сприймається Вперше напевно її читав коли ще не мав поняття хто такі оті плезіозаври і з чим їх їдять До речі чув що Обручев написав цю книгу оскільки вважав що А. Конан-Дойл зовсім не правильно виразив дану тематику у своєму "Загубленому світі". Як там б не було а Конан_Дойл файніше написав Хоча ніде правди діти Обручев точніше
підтримую... до книги коротку анотацію, щоб не лізти кожен раз в нет і шукати про шо книжка... а викладати разом із назвою... що найбільше вразило...бо може б і сам прочитав, але лінь кожен раз шукати....