+1. Поваги до критикантів, які зірвали Костенківський тур Україною, в мене з самого початку ніякої не було. Прочитав книжку - тільки ствердився в своїх переконаннях.
Читаю зараз "Брайен Уайсс - Много жизней, много учителей" "...Исследования доктора Брайена Уайсса ошеломляют. Это один из очень немногих авторов, который путем научных исследований пролил свет на эту сокровенную тайну жизни и смерти. Жизнь никогда не кончается, и мы рождаемся не один раз. Каждая жизнь преподносит нам свои особенные уроки. В каждой жизни есть свои особенные учителя..."
Цю книжку, до речі, дуже небезпечно читати на голодний шлунок. Пам'ятаю я ледь не вмер, коли ще в студентські роки читав про всі гурманські викрутаси.
Читаю "Спартака" Рафаелло Джованьйолі. Перший раз прочитала... 20 років тому. Зараз перечитую... і буквально з перших сторінок настільки по-іншому все сприймається... І ще планую перечитати "Червоне і чорне".
Колись читав. Деякий час нічого але потім сюжет стає надто мгг, непереконливим навіть для цього жанру. Зрештою я не дуже люблю фентезі. Може тому.
ну я готовлю неплохо, продуктами снабжаю себя хорошо, так что проблем не было ---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ---------- как раз недавно перечитывал, впечатления таки другие. Даже после пары лет, а не 20.
Г. Уелс. Завершив уже "Машина часу", "Людина неведимка", "Острів доктора Моро" і "Війну світів" (оригінальне закінченння війни з марсіанами ) Файно!
Та не так багато прочитав, але почав замічати міміку людини, те чого раніше не бачив на лиці людини... Та і в лиця чомусь дуже став вдивлятись, класна книжка)
Люко Дашвар "Мати все" Почала у четвер(поки була за містом, далеко від нету), а сьогодні вже закінчила... Хочу ще...