Роман Іваничук "Черлене вино". Як завжди неперевершено, навіть не дивлячись на час коли написана книга, мінімум совєтської пропаганди. Особливо цікаве зображення Арсена, його духовні пошуки.
Допоможіть знайти книгу Допоможіть знайти книгу "Дрогобиччина - земля Івана Франка". Існує 4 томи. 1-й є, потрібно 3 наступні.
Д.Г. Лоуренс, "Запах хризантем". Проза смутку, болю, розчарування, смерті... і життя. Вперше читаючи це оповідання я плакав. http://www.e-reading.org.ua/bookreader.php/35277/Lourens_-_Zapah_hrizantem.html
Прочитав на одному диханні. Багато що зачепило в душі...але... Не переконало. Видно,я таки занадто заскорузлий....що отак легко повірити,що Бог - це лише Любов. А все решта - від лукавого і від самих людей. Навряд я зможу повірити,що,коли моя дитина качається по підлозі і єнчить з болю - це Любов. Хіба,коли,попаду в таку хатину.... Хоча...ніколи не кажи "ніколи"(с)... І я знаю,що нічого не знаю(с)...
Я також прочитав цей твір на одному диханні! Супер! Одна з небагатьох книжок, котра справила таке сильне враження на мене. Отримав сильне збудування і підбадьорення! Рекомендую всім почитати, хто, по-справжньому, шукає Бога і хоче пізнавати Його глибше. п.с. Особливо, корисна ця книга буде для тих, хто пережив якусь трагедію, чи втратив когось з близьких..., і знаходяться в глибокій депресії і скорботі через це. Вірю що твір допоможе таким людям вибратися з цієї всепоглинаючої скорботи...
Януш Вишневський "Коханка" ---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ---------- Якшо знайдеш там гроші, то заначка на сесію
мені також дуже ця книга сподобалась. а зараз я читаю "Deadline" Тома Демарко, детектив про управління проектами, корисно
Там дідо цікаво пише, але деколи протирічить сам собі. Перше радить грубу сиру їжу вживати, а в кінці в рецептах все смажене.