"Чорний Ворон" Шкляра... І рефреном Маланюкове: Руїна. Руїна. Як фатум, як вирок. Назавше. Навіки. Крізь вир поколін. І жадного сенсу, і жадної міри На тричі покараній, клятій землі. Пригноблені, вбогі, непевні будівлі, - Розхристаний вітром зів"ялий барок. Над простором квилить княгиня в Путивлі Та небу кидає погрози пророк. Вітрам на поталу - руїна, руїна. Вікам на загладу - зомлілий простір... Ні-ні, не Христос, не Христос, Україно, - - Злочинець Варрава харчить на хресті!
А я недавно стільки всього прочитала, прям прорвало А ще сестричка на кілька днів комп'ютер окупувала Перше і друге було з відчаю, бо вдома інших цікавих книжок не виявилось Так от: 1. Агата Крісті "Гра дзеркал" 2. Агата Крісті "Тіло в бібліотеці" 3. Марія Матіос "Москалиця" 4. Марія Матіос "Мати Маріца дружина Христофора Колумба" 5. Олесь Гончар "Собор", то в університет. І Зараз читаю Земляк "Лебедина зграя", планую прочитати це якщо часу вистачить
улюблена книга моєї мами ще маємо старе радянське видання... ---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ---------- одна з моїх улюблених, прочитала ще раз після школи в повному варіанті а Агату Крісті - королева детективу, найулюбленіша з цього жанру, талант!
Мирзакарим Норбеков "Успех на Вашу голову и как его избежать"... Цікава, мотиваційна книга (як і всі у Норбекова) про те, як добитися успіху в особистому житті та в бізнесі.
З місяць тому героїчно дочитала своєрідний "детектив-хорор", від якого мурашки по шкірі не згірш як від Кінга.. саме тому, що написаний він не з фантазії, це реальні події і одна з версій їх пояснення. Ось зав'язка сюжету: http://ru.wikipedia.org/wiki/Гибель_тургруппы_Дятлова А ось ретельний дедуктивний метод, яким сучасний Шерлок Холмс пояснив цю заплутану і моторошну історію з судмедексперт-подробицями так, що це заслуговує, ІМХО, на звання літературного твору, дарма що криміналістичного: А.И.Ракитин, 2010-2011 гг., "Смерть, идущая по следу". http://www.murders.ru/Dyatloff_group_22.html
Хочте вірте, хочте ні, але тільки що скінчив "Українську расу" і "Призначення України" Ю.Липи... Тепер матиму про що говорити з INGUL_ом...
дочитую "Раби Майкрософта" Дугласа Коуплекда - дуже і дуже книга, раджу всім! Подруга підсовує Жадана "Ворошиловград", але шось не впевнений, чи хочу, бо не сильно читаю Жадана. Порадьте, читати чи ні?
"Король, дама, валет" Набокова. Стиль надзвичайно вишуканий. Але сюжет пошлий, тягучий і таки нуднуватий. Кілька днів не читаю, якось не виходить взятись, і не тягне. А раз не тягне, значить не дуже цікаво.
Купила книжку в книжковому клубі. Василь Шкляр " Залишенець". Завтра буду їхати в поїзді і буду читати
Кілька днів тому закінчила читати книжку Ремарка "Жизнь взаймы". Просто чудова книга хоча і написана багато років тому назад. Але питання які там піднімаються, погляд на життя актуальні і сьогодні. Після прочитання задумуєшся над тим як марнуєш свій час в житті.