Из последних книг мне очень понравились: "Тошнота" Сартра и "Россия в концлагере" Солоневича. "Тошнота" - вообще шедевр (аж зависть берет!). Я бы ее охарактеризовал так - это дневник человека,к которому нежданно негаданно пришло Просветление (в буддистском смысле почти), но он думает, что сошел с ума. А "Россия в концлагере" - это самая жизнеутверждающая повесть про ГУЛаг. Чуть ли не - похождение Остапа Бендера в лагерях. Он (автор), пользуясь своим знанием Системы, лихо водил всевозможных начальников за нос, а потом не мене лихо смотался в Финляндию.Очень рекомендую.
Читаю Закон України "Про здійснення державних закупівель", будь воно неладно. Скоро напевно буде мені снитися
Раджу прочитати тим, хто цікавиться історією України :Савченко Виктор А. Двенадцать войн за Украинуhttp://militera.lib.ru/h/savchenko_va/index.html
Я того не дочитав через сильне відчуття нудоти під час читання... Все одно, що спробувати якусь незвичну страву - смажену жабу чи слимака... То не для українця
Так це ж не від книги залежить, а від читача. А художня вартість книги - стале поняття. Хтось користь для себе знайшов в мемуарах Леоніда Брежнєва, то поставимо їх в один ряд з "Трьома товаришами" Ремарка? Рецензія не дає відповіді. Просто дає пораду - ваша це сфера зацікавленості, чи ні. Гарно звучить, тільки важко реалізувати. Доведеться перепробувати на базарі всі гнилі помідори, навіть якщо бачиш що вони гнилі і переносити всі китайські лахи (а що, в них теж зручно, мають право на існування, як і П'єр Карден). З понеділка займуся, правда передчуваю що нічого не зміниться в моїх оцінках.
- І що вони знайшли в тому Паваротті, голос гнусавий, мало того що бере фальшиві ноти, так ще і картавить. - А ти що чув? Ти був на його концерті? - Та ні, мені Рабинович по телефону наспівував Те ж саме можна сказати відносно читання висновків критика і читання самому художнього твору
Так шо, скасувати професію? Критики насправді зовсім не для таких як ви пишуть. Вони теоретики мистецтва, науковці.
Та нащо, хай собі пишуть. Не я ж їхню працю оплачую. Пам"ятаю, як колись критики возносили до небес літературні "праці" Брєжнєва "Малая земля", "Возрождєнія" і "Целіна", підкреслюючи геніальність як самих творів, так і їх автора. Думаєте тепер по інакшому. За бабло вам напишуть будь-яку статтю на ваш смак. Не скажу що так є завжди і всюди, але такого є немало. А подивіться на виступи музичного критика Сосєдова, хіба завжди з ним погоджуєтеся?
Знову трохи почала читати. Але крім перевіреного Купріна і Горького щось нічого не лізе. А ще слухаю аудіокнигу "100 лєт одіночєства" Маркеса (раніше почала читати книжку, яку довелось віддати на пів дороги. Тепер "дочитую"). На черзі до слухання - "Цивілізація статуса" Р.Шеклі Взагалі аудіокнига - це вєщь.
я думаю, що серіал кращий, а то вже комерція...читати книгу по серіалу...не розумію такого бізнесу...
це книга, яка висвітлює в собі як саме знімали цей серіал, думки акторів про себе, свого персонажа та акторів з якими вони знімаються.