Хто що зараз читає?

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем lyana, 25 вер 2008.

1. Di Garda

Di Garda Well-Known Member

Из последних книг мне очень понравились: "Тошнота" Сартра и "Россия в концлагере" Солоневича. "Тошнота" - вообще шедевр (аж зависть берет!). Я бы ее охарактеризовал так - это дневник человека,к которому нежданно негаданно пришло Просветление (в буддистском смысле почти), но он думает, что сошел с ума.
    А "Россия в концлагере" - это самая жизнеутверждающая повесть про ГУЛаг. Чуть ли не - похождение Остапа Бендера в лагерях. Он (автор), пользуясь своим знанием Системы, лихо водил всевозможных начальников за нос, а потом не мене лихо смотался в Финляндию.Очень рекомендую.

• Подобається Подобається x 2
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

Читаю Закон України "Про здійснення державних закупівель", будь воно неладно. Скоро напевно буде мені снитися о_О

• Подобається Подобається x 9
  3. Huru

Huru Well-Known Member

Ден Браун "Втрачений символ"

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  5. Oxid

Oxid Well-Known Member

Я того не дочитав через сильне відчуття нудоти під час читання... Все одно, що спробувати якусь незвичну страву - смажену жабу чи слимака... То не для українця;)

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

7. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

«Коханка» Януша Вишневського

8. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

"Сучасний Китай". Як багато ми не знаємо про Китай! А насправді це надзвичайно цікава країна.

• Подобається Подобається x 3
  9. ok2008

ok2008 Member

ОЛЕГ РОМАНЧУК "ЖИТИ СЕРЦЕМ"

10. Locke

:)
    Те ж саме можна сказати відносно читання висновків критика і читання самому художнього твору

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так шо, скасувати професію? Критики насправді зовсім не для таких як ви пишуть. Вони теоретики мистецтва, науковці.

12. Locke

Та нащо, хай собі пишуть. Не я ж їхню працю оплачую. :)

Пам"ятаю, як колись критики возносили до небес літературні "праці" Брєжнєва "Малая земля", "Возрождєнія" і "Целіна", підкреслюючи геніальність як самих творів, так і їх автора. Думаєте тепер по інакшому. За бабло вам напишуть будь-яку статтю на ваш смак. Не скажу що так є завжди і всюди, але такого є немало. А подивіться на виступи музичного критика Сосєдова, хіба завжди з ним погоджуєтеся?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви таке шось знаєте - ото наче світло горить, а вдома нікого немає. Містечковість нічим не викуриш.

14. majolika

majolika Well-Known Member

Знову трохи почала читати. Але крім перевіреного Купріна і Горького щось нічого не лізе.
    А ще слухаю аудіокнигу "100 лєт одіночєства" Маркеса (раніше почала читати книжку, яку довелось віддати на пів дороги. Тепер "дочитую"). На черзі до слухання - "Цивілізація статуса" Р.Шеклі

Взагалі аудіокнига - це вєщь.

• Подобається Подобається x 4
  15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Юрко Покальчука читаю... збірник "Те, що на споді"! ;)

• Подобається Подобається x 3
  16. good

good Well-Known Member

Сьогодні дочитва: "Хаус. Официальный гид по сериалу". Нічого сказати. класна книга)

17. Summer

Summer Well-Known Member

я думаю, що серіал кращий, а то вже комерція...читати книгу по серіалу...не розумію такого бізнесу...

18. good

good Well-Known Member

це книга, яка висвітлює в собі як саме знімали цей серіал, думки акторів про себе, свого персонажа та акторів з якими вони знімаються.

19. Algebrator

Algebrator New Member

поки що нічого не читаю, але скоро почну читати "Земля" О. Кобилянської...

20. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Фред Томас Саберхаген "Берсеркер"

Страсть як люблю фантастику.

а де твій аватар? :)