От іменно. Що ви тут нагородили - взагалі на голову не налазить. "Немає в мистецтві поганого. Є те, що ти розумієш чи не розумієш, що тобі подобається чи не подобається. Але те що тобі подобається (чи не подобається) обовязково не подобається (чи подобається іншим)" - все однаково хороше, прогресивне і талановите, Мікеланджело в одному ряді з вуличним карикатуристом, Антоніоні в одному ряді з Федею Бондарчуком, Джон Ленон в одному ряді з Кіркоровим, Достоєвський в одному ряді з Донцовою, Анджеліна Джолі в одному ряді з Сумською. Кому може не сподобатись Сикстинська капелла? Кому можуть подобатись базарні картини, що разом з будматеріалами продаються? НЕ-ВІ-ГЛА-САМ. Навіщо посередності напружуватися і шукати різницю, якщо бог не дав клепки такої? Все опосередкувати - і діло з кінцем. А такі "знавці" мистецтва" якраз породжують і вартих їх "митців" - є попит на туфту, будуть гнати тобі туфту, лиш кишеню підставляй. Кругооберт невігласів в природі.
А Ви спочатку сотворіть якусь книжку, щоби її надрукували і купили, чи напишіть музичний твір, щоби на Ваш концерт прийшли люди, навіть невігласи, тоді будете мати незаперечне право критично висловлюватися.. Хоча згоден, що є високе мистецтво, а є і дешева попса.
А що ж Ви тут між невігласів робите, що вже який день заспокоїтися не можете? Підвищуєте свою самооцінку таким примітивним способом? Задовольняєте своє спрагле возвеличення та прославляння "его"? Так то не на Форум, то до спеціалістів звертайтеся. А тут просто собі люди спілкуються.
Та ну? Так не терпиться, що Ви вже собі самі лестите? Ой бідосінька ... Вам більше підходить оце: "В настоящее время термином «рагуль» обычно обозначают самоуверенного, малокультурного, безапелляционного человека, который считает своё мнение единственно правильным, а к чужим мыслям относится с воинственным пренебрежением."
Шо, серйозно? Бее на вас... (жартую ). Та нічого страшного, тут пів-форуму одні других так називають. А вам що більше підходить? І взагалі, який фах маєте? А то все про мене та й про мене...
Що мені підходить, то я поки-що не цілком з'ясувала Фах маю, вже повірте на слово, але я сюди не фахом прийшла хвастати. Я тут просто з людьми спілкуюся, а з фахівцями - на інших форумах, спеціалізованих.
Пост на початку сторінки і №908 - абсолютно згоден. І тепер, усвідомивши це, сяду і заплачу. Нє, все таки піду подовольствуюсь єдой і пітьйом, і включу попсове радіо, бо іншого нема... Той, хто написав слова з поста номер 908, писав від обіди, отже справді дурак. Така обіда - то дурість. Вона буває у всіх. Якщо комусь справді "нужно", то він найде спосіб від того бути щасливим, а не тужити, шо воно нікому не треба. А якщо не находить того способу - то нашо оте "другое, нечто героическое и прекрасное, почтенье к великим поэтам или почтенье к святым." ? П.С. Гунер явно не рагуль. Я то зразу побачив як дехто своїми легкими натяками протилежне стверджував. Вони помиляються. Просто думають, шо мають право провчити інакомислячого. :cigar:
Знайде, у іншому від обивателів вимірі. Щоб світ розвивався і йшов вперед, а не задовільняв сам себе своїм невігласством. І кожного, хто намагався світ трохи підіпхати вперед, висміювали і цькували. Ні, явно. Кого обиватель може провчити? Наперед все відомо що він скаже. Тільки-но почувши відкриту правду він отримує шок і панічно захищається. Маса шокованих обивателів - це страшніше звичайно, вони просто затоптують все на своєму шляху, дико обертаючи очима, як табун.
Того, в кого нормальний інстинкт самозбереження. Це якшо не про форум. Ну то підіпхати не значить, як Вишня писав, критикувати, а взяти кия і зіграти класно.
Вгадав, і що? І книжку про вас читав, і фільм дивився. Ну це ми зовсім в низькі сфери переходим. Підіпхати - це значить підіпхати. Хто як може - так і пхає. Вишня до речі теж критикував, бо був сатириком. Це ще покрутіше. А взагалі як тут одна читачка писала, ми ж не досягненнями хвалитися прийшли, а поговорити просто (а без критики слабо? слабо, бо непотріб треба відправляти в смітник, а не говорити про нього).
А пошлю я Вас в бібліотеку. До тих самих книг, прочитанням яких кичитесь тут, але від яких не взяли абсолютно нічого. Почніть хоча б з етики... ---------- Додано в 02:36 ---------- Попередній допис був написаний в 02:33 ---------- Heil Hitler!!!