А що заважало фарисеям про Ісуса таке сказати? Може знаєте, саме більшість і волала найбільше аби його розіп'яли. Це ж так комфортно коли "всі однаково розумні і талановиті". Не думав що дійде до того, щоб мені потрібне було чиєсь благословіння на статус білої ворони.
А, по-моєму, Ви просто випендрюєтесь. Справжня неординарність не потребує того, щоб кричати про себе. Всі інші кричать це про неї. А просто виділитись з натовпу може любий (цвірінь, як Ви кажете), начепивши на голову копицю зеленого волосся чи зробивши ще якусь дурню.
Ні. А запитання ще раз повторюю - що заважало фарисеям про Ісуса таке сказати? ---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ---------- Що ж так погано працюєте? Ринку не знаєте. А по-моєму ви ні бельмеса не второпали.
То всі гонимі "сірими масами" праведники? Давайте терміново закривати тюрьми і всих випустимо!!! ---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ---------- Я вже писав в іншій темі:
Ну,тоді потрібно було говорити "вголос"....а не показувати,який ви "крутий". ---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ---------- І якщо вам не подобаються ті,чи інші письменники,(до яких вам доречі, як до неба)то це не дає вам жодного права насміхатись і ображати...........
Часто людям не подобається те, чого вони не розуміють, бо не доросли ще до того. Чи то література, чи то музика. Тому і насміхаються. Юний репер, та навіть не репер, а юнак в штанях з мотнею нижче колін, який вважає себе репером і крім слів "Йо!" і ще кількох невнятних вигуків часто насміхатиметься з опери чи симфонічної музики і буде критикувати, що то повна лажа. Хороша цитата була на подібну тему в Остапа Вишні про більярд. Зміст її приблизно такий: Всі люди діляться на 2 типи - тих, що вміють і тих, що не вміють грати в більярд. Але склалася дивна ситуація: ті що не вміють - завжди в нього грають. А ті, що вміють - ніколи не грають, але стоять біля столу, спостерігають як грають ті що не вміють і постійно кидають репліки: Ну хто так грає! Ну як ти б"єш! Та в тебе криві руки! і тому подібне. Немає в мистецтві поганого. Є те, що ти розумієш чи не розумієш, що тобі подобається чи не подобається. Але те що тобі подобається (чи не подобається) обовязково не подобається (чи подобається іншим).
Ви троха сі не розібрали і зробили лекцію для підготовчої групи. Ну та нічого. Давайте всі будем говорити істинами. Я почну. Треба шоб на всій землі був мир. Треба шоб всі любили один одного. Діти - то наше майбутнє. Головне - це здоров'я. Треба берегти спокій і порозуміння в родині. Ромашки - дуже файні квіти.
Пермішати всіх Денисенків, Забужків, Андруховичів і Прохаськів в одну пачку - і ніхто не помітить що то різні люди написали. Забужко взагалі німфоманка притрушена, плювався два місяці, але доконав той її "Музей секретів".
Я поступаю аналогічно. Прочитав кілька сторінок - бачу, що не моє, навіщо мучитися. Як то кажуть: "Нє хочеш с...ть, не мучай ...опу"