Хто що зараз читає?

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем lyana, 25 вер 2008.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

4. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ви себе співставляєте з Ісусом?????о_О
    Насправді,ви - фрік,тільки навпаки........:)

• Подобається Подобається x 3
  5. Un.Known

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

9. Un.Known

• Подобається Подобається x 1
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дискусія розгорілась не на шутку))))))))

А я от фантастику люблю...Шеклі наприклад ;)

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та яка там дискусія. Комусь не сподобалось що мені не подобаються письменники, яких вони читають.

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну,тоді потрібно було говорити "вголос"....а не показувати,який ви "крутий".

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

І якщо вам не подобаються ті,чи інші письменники,(до яких вам доречі, як до неба)то це не дає вам жодного права насміхатись і ображати...........

• Подобається Подобається x 4
  13. Locke

Locke невиправний реаліст

Часто людям не подобається те, чого вони не розуміють, бо не доросли ще до того. Чи то література, чи то музика. Тому і насміхаються. Юний репер, та навіть не репер, а юнак в штанях з мотнею нижче колін, який вважає себе репером і крім слів "Йо!" і ще кількох невнятних вигуків часто насміхатиметься з опери чи симфонічної музики і буде критикувати, що то повна лажа.
    Хороша цитата була на подібну тему в Остапа Вишні про більярд. Зміст її приблизно такий: Всі люди діляться на 2 типи - тих, що вміють і тих, що не вміють грати в більярд. Але склалася дивна ситуація: ті що не вміють - завжди в нього грають. А ті, що вміють - ніколи не грають, але стоять біля столу, спостерігають як грають ті що не вміють і постійно кидають репліки: Ну хто так грає! Ну як ти б"єш! Та в тебе криві руки! і тому подібне.
    Немає в мистецтві поганого. Є те, що ти розумієш чи не розумієш, що тобі подобається чи не подобається. Але те що тобі подобається (чи не подобається) обовязково не подобається (чи подобається іншим).

• Подобається Подобається x 5
  14. Лариса Денисенко "Корпорація ідіотів"

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

16. Un.Known

Денисенко - хороша авторка і суперова кобіта.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пермішати всіх Денисенків, Забужків, Андруховичів і Прохаськів в одну пачку - і ніхто не помітить що то різні люди написали. Забужко взагалі німфоманка притрушена, плювався два місяці, але доконав той її "Музей секретів".

18. Un.Known

Навіщо?

Я просто не читаю те, що не подобається.

19. Locke

Locke невиправний реаліст

Я поступаю аналогічно. Прочитав кілька сторінок - бачу, що не моє, навіщо мучитися. Як то кажуть: "Нє хочеш с...ть, не мучай ...опу"

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Зацікавило :)

а де твій аватар? :)