Хто що зараз читає?

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем lyana, 25 вер 2008.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та, так, про те чим світ дихає...

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А мені все йшло. Поганої літератури не було в програмі, якщо не рахувати різну радянську пропаганду (газети, які заставляли виписувати і книжки про Леніна, які заставляли купувати). Зараз згадую "Прапороносці", "Собор", "Вир" - потужні твори. Хрестоматії я не визнавав - все читав від кірки до кірки. В колледжі в нас Ремарк був в програмі, що може бути краще?

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я замість "Війни і миру" читав Купера і Майн Ріда. А замість "Прапороносців" Американську трагедію.

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

А от з Леніном Бог милував....я вже пізніше вчився...таку хрєнь вже не викладали))

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Купера і Майн Ріда я раніше читав. У середньому шкільному віці. Купера правда пару раз починав - і не пішов щось, може зарано. Але Кервуда ще читав, Луї Буссенара, Рафаеля Сабатіні, Стівенсона, Вальтера Скотта, Уеллса, Джека Лондона "Біле ікло", "Хоббіта" Толкієна, все не згадаю.
    А в молодшому шкільному віці я брав у пятницю штук вісім книжок, прочитував на вихідних і в понеділок приносив здавати - бібліотекарка раз сказала "Нащо брати книжки, якщо не читаєш".

В нас не викладали. В нас завозили якісь оповідання про Леніна і товстену "Діти-герої" на всю школу і заставляли всіх купити собі. Так як в мене мати багато грошей не мала, то давала мені на ту книжку коли вже всі терміни пройшли, так що я по-перше сидів один серед класу як дурний без книжки, а по-друге вчителька шипіла що їй довелося лізти в шафу під замком за тою книжкою.

5. majolika

majolika Well-Known Member

нічого зараз не читаю. Голодую.
    В мене криза жанру, пуста голова, і нічого не хочу...

• Подобається Подобається x 4
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

І я на такій дієті......хіба,що поезію перечитую....от жити без неї не можу,так це точно.
    Почала Борхеса...не пішло,залишила....Що хотілося б перечитати: так це, "Маленький Принц",Екзюпері....
    Або "Алхімік"...П. Коельо....

7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Странно, я в советское время в школе учился, 6 лет в Ленинграде и 4 в Риге, и ни там, ни там Лениным не напрягали. Вообще, политики практически не было. Может с учителями везло...
    А читаю сейчас вчера подаренную книгу "Такая удивительная Лиговка". Полная история Лиговского проспекта в Петербурге. Интересно, не оторваться...

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

В молодшому шкільному віці я забивав як на навчання так і на читання....футбола ганяв і з лука стріляв...
    А першу книжку прочитав зразу Жуля Верна товстезна така була "Діти капітана гранта" вроді...чи "Пятнадцятилітній капітан"...

А "Діти герої" нічого так книжка була....я батькам про Павліка Морозова читав часом...коли вони грошей на цУкЄрки не давали)))

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не забивав, хочі і хотілося, в футбола не ганяв, а з лука на літніх канікулах стріляв. Але ще встигав на канікулах щось прочитати. Всеволода Нестайка наприклад. "Тореадори з Васюківки".

Цікаво що б зараз з неї лишилося, якщо сучасним історикам по тих легендах пройтися.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Класна книжка..:good:

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як і всі решу його книжок.

12. Peri

Peri Well-Known Member

"Колобок" читаю.Про одного круглого.......зануду,який думав,що поїв усі розуми.
    Логічний кінець.;)

• Подобається Подобається x 8
  13. poetka

То про Gunner(а)?????????????:))):)))

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ха-ха-ха.

15. poetka

Абсурдно ділити людей на гарних і поганих. Люди бувають або чарівні, або нудотні.
    Оскар Уайльд

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

Є люди, які беруть у руки ціпок, коли в них кульгають докази.
    Валентин Доміль

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

А це суто про вас:
    Ідеальним людям місце в мавзолеях.

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

Існує три різновиди людей: ті, що бачать, ті, що бачать коли їм показують, та ті, що нічого не бачать.
    Леонардо да Вінчі

• Подобається Подобається x 8
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви просто дуже емоційний молодий чоловік)))..готовий спорити з будь якого приводу)

18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Навеяло... Замечательная книга есть у Джорджа Оруэлла - "Скотный двор". Все животные равны, но некоторые равнее других...

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

а де твій аватар? :)