Вчора дочитала "ГАЛИЦЬКА РАПСОДІЯ" Богдана Теленька,за яку її автор отримав диплом лауреата VI Всеукраїнського конкурсу "Коронація слова". І почала читати роман Петра Яценка "ЛЬВІВСЬКА САГА" - про невідомий Львів початку та середини ХХ століття.
"Perspicacia nello studio delle scritture", "DIO CI PARLA PER MEZZO DI GEREMIA", "Приходи и следуй за мной", "Основательно свидетельствуем о Царстве Бога", "Nuova medicina Germanica" Hamer-a, ну і звичайно, як майже усы свідки Єгови - Біблію.
Читаю дітям на ніч А.Чайковського "Сагайдачний"... давненько я його перечитував, це вже 3 раз. На черзі В.Рутківський "Джури характерники" і О.Дерманський "Чудове чудовисько у країні жаховиськ" (вже на полиці лежать, свіженькі, щойно придбали)
Останніми днями перечитую Ірен Роздобудько (ті розповіді,котрі можна прочитати в електронному варіанті)-наприкінці кожної історії залишаюсь під враженням ще певний час...
на днях прочитала Андрей Жвалевский, Евгения Пастернак Про морkoff/on , про те як дівчата мріють про жіноче щастя та які варіанти його можуть бути, взагалі про життя ...досить життєво написано, рекомендую. читала з нета ))
гашека швейк і лема - повернення з зірок так класно. коли був малий, ніфіга не розумів, бо не було цифрових технологій і фантазії шоб це все осмислити. а зараз цілком реально відчуваєш, що той лем міг реально потрапити в рік так 2051 в якийсь розвинутий район лондона і трошки офігіти
Стефан Цвейг "Кристина". Читала давно,дуже сподобалась мені ця книжка,але дала комусь почитати і вона пропала Вирішила купити нову,то у магазинах на мене так дивились,наче я запитувала про якесь диво. Закачала з інтернету і так читаю.Не дуже зручно,але дуже цікаво!
Місяць-два назад прочитав поему Ліни Костенко "Берестечко" і до сього дня перебуваю під її впливом. І перечитую.
Маю пропозицію: якщо хтось читає книжки з інтернету, то вказували зсилку, щоби ті, кого теж ця книжка зацікавить, довго не вишукували в пошукових системах.
"100 законів у бізнесі". Брайан Трейсі Щойно прочитав. Одна з найкращих книг з бізнесу. Всім раджу! Зараз читаю "Думай як міліардер" Дональда Трампа Залишилося тільки почати багатіти
Свого часу дуже нею захопилася,тож перечитала дуже багато її детиктивів. Третього листопада вона була на "сніданку 1+1"в прямому ефірі її вітали з ДН,принесла майже всі свої книги в подарок "Сніданку",казала ,що на своє ДН вона любить робити подарунки іншим , а не отримувати.Думаю , що отримувати подарунки люблять усі...( Ну і скорпіонша).Я також подумала перечитати дещо з її творчості. Тільки закінчила читати "Львівська сага" Петра Яценка(сподобалася) і розпочала читати "Українське небо повниться" Софії Бутко (Чехія 1938р.)Працюючи в Празькій бібліотеці наш Науковий працівник З.Філіпчук натрапила на уривок оповідання у газеті , тож вирішила про друк в Україні такої збірочки ,за сприянням деяких меценатів вона побачила світ у Львові сьогодні.