И что ж там за теория у державы Украина? Какого цвета книжка? (Ни "Теорiю держави i права", ни "Основи держави i права", ни "Основи конституційного права на Українi", ни "Iсторiю держави i права України" в руках не держали? ) ---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ---------- - пан в юмористической форме выразил, что читает "Мальчиша-Кибальчиша", ЛФ и новости.
Я не пан, я шахтер. И ничего я не читаю, только пишу. А "Мальчиша-Кибальчиша" по радио слушаю, религиозно, кажньій день вместе с проповедями Януковича и Владимира Владимировича Путина.
Причины поисков исторического Иисуса, Короткий екскурс в рух, який своїм основним завданням ставить пошук історичних фактів про життя та діяльність Христа, щоб в тій чи іншій мірі, в залежності від конкретного релігійно-філософського напрямку довести або відкинути "міфи" Біблії.
підсіла на Джека Лондона... але вишукую про жінок твори, бо про чоловіків мені не такі цікаві... мається на увазі - головні герої)
На мою думку, це все рівно, що поєднувати чорну ікру з кетчупом... )))) Ну але якщо подобається... ))))
Jack London - "Martin Eden". Читаю в оригіналі. Намагаюсь підтягнути і не забути англійську. Чесно кажучи книга дається не зовсім легко, але я ж лише почав її.
"Місячна долина" ("Лунная долина" - читала його російською колись), думаю, Вам підійде. Чудовий роман. *** Габріель Гарсіа Маркес "Сто років самотньості".
от якраз читаю дуже подобається... цікавий, реалістичний... "Маленька господиня великого дому" на черзі)))
"Тіні в раю" Ремарка. Незважаючи, що це лише друга його книга, яку я читаю, відчувається особливий стиль автора. Варто прочитати, щоб зрозуміти, які насправді наслідки мала Друга Світова війна на свідомість людей, які жили в той час...
Накінець я став на рівні сучасної людини. Ознайомився з "Майстром та Маргаритою". Найбільше, що мене вразило - це психічний стан самого автора. Ну щоб таке видати "на гора". Психічно здоровий такого точно не напише. А що до школи. Я б то у шкільну програму ніколи не вводив.