Хто що зараз читає?

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем lyana, 25 вер 2008.

1. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Что это, пардон, за бред?

2. :))) И что ж там за теория у державы Украина? Какого цвета книжка? ;) (Ни "Теорiю держави i права", ни "Основи держави i права", ни "Основи конституційного права на Українi", ни "Iсторiю держави i права України" в руках не держали? ;))

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

- пан в юмористической форме выразил, что читает "Мальчиша-Кибальчиша", ЛФ и новости. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я не пан, я шахтер.
    И ничего я не читаю, только пишу. А "Мальчиша-Кибальчиша" по радио слушаю, религиозно, кажньій день вместе с проповедями Януковича и Владимира Владимировича Путина.

• Подобається Подобається x 3
  4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Чак Палагнюк "Щоденник"

• Подобається Подобається x 1
  5. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Х. Муракамі "Хроники заводнй птицы" :good:

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Даниил Андреев "РОЗА МИРА"

7. Nastylove

Nastylove New Member

А я читаю Комаровского "Здоровье ребёнка и здравый смысл его родственников" и всем советую:good:

8. syavych

syavych копач

9. comanche

comanche знайшовся

Причины поисков исторического Иисуса, Короткий екскурс в рух, який своїм основним завданням ставить пошук історичних фактів про життя та діяльність Христа, щоб в тій чи іншій мірі, в залежності від конкретного релігійно-філософського напрямку довести або відкинути "міфи" Біблії.

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

підсіла на Джека Лондона... але вишукую про жінок твори, бо про чоловіків мені не такі цікаві... мається на увазі - головні герої)

• Подобається Подобається x 1
  11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

читаю "по черзі" Макіавеллі та Донцову)))-намагаюсь поєднати такі речі....

12. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

На мою думку, це все рівно, що поєднувати чорну ікру з кетчупом... )))) Ну але якщо подобається... ))))

• Подобається Подобається x 4
  13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Jack London - "Martin Eden".
    Читаю в оригіналі. Намагаюсь підтягнути і не забути англійську.
    Чесно кажучи книга дається не зовсім легко, але я ж лише почав її.

• Подобається Подобається x 3
  14. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

Трипільська цивілвзація - М.Ю.Відейко

• Подобається Подобається x 6
  15. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

"Місячна долина" ("Лунная долина" - читала його російською колись), думаю, Вам підійде. Чудовий роман. :)

Габріель Гарсіа Маркес "Сто років самотньості".

• Подобається Подобається x 6
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

от якраз читаю:) дуже подобається... цікавий, реалістичний... "Маленька господиня великого дому" на черзі)))

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Фаїза Ґен, Завтра кайф

18. Imaginary

Imaginary lost in dreams

"Тіні в раю" Ремарка.
    Незважаючи, що це лише друга його книга, яку я читаю, відчувається особливий стиль автора.
    Варто прочитати, щоб зрозуміти, які насправді наслідки мала Друга Світова війна на свідомість людей, які жили в той час...

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Порадили мені Гаррі Гаррісона - "Едем" (трилогія). Читаю. Проте поки що не захопило.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Накінець я став на рівні сучасної людини. Ознайомився з "Майстром та Маргаритою".
    Найбільше, що мене вразило - це психічний стан самого автора. Ну щоб таке видати "на гора". Психічно здоровий такого точно не напише. А що до школи. Я б то у шкільну програму ніколи не вводив.

а де твій аватар? :)