Это всё на любителя.Хотя,не оказало ли на Вас влияния крайне негативное отношение Ватикана к этой трилогии?
Зрозуміла,що часу катасторофічно не хватає,але читати є бажання.Ото і взялася за оповідання В.Винниченка "Контрасти".
читаю: "Зовнішньоторгівельні операції" Улюбленою книгою є "Морський вовк" Дж. Лондона, 3 рази перечитав
Понравилась ? ============ зараз читаю Адам Бодор - "Зона Синистра" (Sinistra körzett) Вже декілька місяців, хоча це тільки 200 сторинок. По кусочку, так здається - краще. Бачив декілька рецензії в інеті - чомусь вони так для мене рядом, не по суті.
Зара читаю: От Иерусалима до края земли - Історія місіонерського руху від початку заснування Християнства, до наших днів. Де Місіонерів зображають не як видатних особистостей які змінили хід історії Християнства та і в цілому, а як звичайних людей із своїми проблемами, та переживаннями. За час свого літературного просвітництва (Початок Квітень 2009): Джон Уіндем: * День Тріффідів - Книга описує страшний катаклізм, коли 99% населення планети осліпло. І життя людей, які тим чи іншим чином залишились зрячими. * Відхилення від норми (Хризаліди) - Кілька тисяч років після першого роману. На світ почали з'являтись мутанти. Боротьба релігійних фанатиків, які встановили норму для людини, з мутантами. Але коли дефекти перестають бути видимими, як відрізнити хто з них "нормальний" Короткометріжки =) * Обери її шлях * Великий простофіля - Про звичайного електротехніка, який випадково прокрутивши касету задом наперед викликав з потойбічного світу агента Сатани, який по іронії долі не можу повернутись назад, поки не знайде людину, яка буде готова отримати матеріальні блага в замін на свою душу. * Відеорама Поллі - дуже весела книга про те як на вулицях міста починають зявлятись дивні образи людей, частин тіла і тд. Погоня двох молодих людей у вивченні цікавих явище, натикає їх на страшну таємницю майбутнього =) Евгеній Сартінов: * Загибель землі - в одну мить вся земна інфраструктура знищена інопланетянами. Всі воєнні бази, лідери держав. Іде тотальна заготівля мясних консервів, для дітей інопланетних захватчиків. А продуктами для консервів є самі люди. Організоване повстання, та допомога інших інопланетних цивілізацій, може допомогти людству хоча б вижити. * Загибель землі. Новий відлік. - Дія відбувається одразу після знищення землі, на борту космічного Лінкору, який перевозить 7 млн. Мешканців землі, до нових планет, щоб дати людству шанс вижити. * Знайдений Рай. - Кілька тисяч років після загибелі землі. Людство освоївши космос, зіткнулось з невідомою цивілізацією, яка налаштована доволі агресивно. Сили далеко не на користь землян. Та лейтенант космічного флоту, разом з майбутньою дружиною навігатором, знаходять технології які можуть переломати хід війни. Ван Вогт: * Рейд до зірок - дуже складна для розуміння книжка, хто не захоплюється фентезі, ба більше того, хто не читав космічних фентезі, не раджу починати з неї, але є дуже багато цінного матеріалу для освоєння. Зовсім інший підхід, до космічної наукової фантастики. Джон Уімбдон: *Пробудження Таємничі об'єкти які спускаються в океани. Затоплення кораблів. І дуже багато незрозумілих моментів, які ви почнете розуміти ближче до кінця книги. Написано гарно, але як на мене дуже довго Іван Франко: * Украдене щастя незнаю чи знайдеться той, хто не читав, чи хоча б не бачив а я таким був Іван Багряний: *Сад Гетсиманський Нуууу, це треба прочитати кожному свідомому громадянину. Дуже сильний твір, читав на одному диханні. *Огненне коло Друга світова війна, українські дивізії СС Галичина, розповідь про хлопців, які бувши на стороні німецької армії мріяли про свою, Богом дану Батьківщину. Генрі Балмер: *Воїн скорпіона Гарне фентезі про хлопця, який народився та виріс на землі, але одного чудового дня, його було перекинуто на планету, яка знаходиться за 400 світлових років від землі. Герою подарують безсмертя, якщо він виконає смертельно небезпечну місію. Раджу прихильникам фентезі, аля Володар кілець, але починати треба з першої книги, яка називається Дрей Прескот 1.
Я сподіваюсь ви не про того borkhes А взагалі, про що книжка, я вже пару раз хотів купити, але щось так і не купив.
Про все і в різних жанрах. Маю 4-х томник, декілька разів перечитував. Раджу всім. Зараз втреттє читаю The Second World War Черчиля, бо останнє видання 2010 р, що купив корєшу на др, знов в неповному перекладі, доводиться читати мовою оригіналу.
Так вiдразу i не описати. Завантажте в електронному видi щось та спробуйте -- якщо пiде, то можна i паперове придбати. Я от якраз їдучи зi Львова в електронному виглядi й читав