Я щойно прочитала "Поправки" Джонатана Франзена (це американський автор) - сімейна сага про ,мабуть, типову американську сімью. Вже є сценарій на фільм. Цікава книга, але не сказати, що я у шаленому захваті. Люблю читати Стівена Кінга, а саме книги про надприродні властивості свілодості людини, а не про страшних монстрів і гидких прибульців. Сподобалась "Роза Марена", "Кладовище домашніх тварин", "Долорес Клейборн".
Читаю "Чотири пори життя" М. Матіос. Не подобається зовсім.Таке враження, що кожна її наступна книга гірша за попередню. Тут, зокрема, скидається на спробу втиснути почуття і пристрасті у нагромадження зумисне ускладнених словесних оболонок. Шизоїдно якось вийшло. Мене не пройняло.
Елізабет Костова "Історик", файна книжка.Правда наразі лише почав читати, але захоплює із самого початку.
ovod. я прочитав холдные берега під час зимової відпустки. теж дуже спдобалось. класний сюжет і як завжди динаміка та непередбачуваність змушують читати без відриву день і ніч )))
Точно,книжка во! Я її трошки давненько читала....мені її одна майбутня журналістка порадила,пам"ятаю глянула...книжка така велика,ще подумала довго читатиму....!Та де там за кілька днів! П.С.А я не маю що читати.Хочу собі щось нового в понеділок купити.
Нарешті добралася до Вербера. Читаю Танатонавтів. Дуже цікаво і оригінально автор дивиться на питання потойбічного життя.
Петровцій Иван Юрієвич ДЇДОБАБUСЬКІ Сидить дїдо на сторназї – гріє ся. Никать собі меже ногы – сміє ся: --- Далі пішло непристойно , ще пан Иван вчителем служив.
гуртовня книжок , знаходиться на вул. Бузковій, бічна вул. Зелена, треба виходити на зупинці біля Арсену, там спитаєте де гуртовні на Бузковій, вибір там величенький і ціни помірні))
"Львів повсякдений" - подає картину життя львів*ян 1939-2009 років: їхнього побуту, умов життя, харчування, моди, інтересів, уподобань на фоні історичних подій Ось тут є кусочок про 1939р. http://www.zaxid.net/article/27341/ Ось тут чуть чуть про саму книжку http://www.zaxid.net/newsua/2009/9/3/191044/ "Львів передусім" - частково автобіографічна книга Ілька Лемка -колишнього соліста львівської групи "Супер вуйки", подає досить цікаву історію вулиці Лисенка (в його споминах ще Куркової) і також файно описує життя львів*ян в 50-ті-70-ті роки уже минулого століття. Окремо подає характеристику львівського андеграунду (насамперед його колишньої групи)