Б. Сулим "Феномен крайової виставки у Галичині 1894 року". Дана виставка відбулась на теренах сучасного Стрийського парку та охоплювала майже усі його вільні простори. Ця подія була великим тріумфом для Львова і всього краю.
Подарували мені книжку про бравого вояка Швейка! О То вже Гашек накатав! Таке вражіння, що читаєш про пригоди форумчан з Львівського форуму. Є там, як і тут військові, любителі релігій, державні працівники, іноземці і просто торгівці краденим. Я вже гадав, що жодної книжки вже не читатиму, але ніколи не говори ніколи. Хто не читав - рекомендую. Кілька цитат обіцяю згадати на інших вітках форуму. Ісім - цікавих книг...
Джеремі Кларкссон "Світ, згідно Кларкссона", а також "Вибрані статті". Дуже раджу всім автолюбителям!
Читаю Роберта Штільмарка, "Наследник из Калькутты" (вголос вечорами, для доньки і для себе) Супер, добротний пригодницький роман із "заркрученим" сюжетом. Якось так сталося, що ніколи раніше не читала цього автора.. а, виявляється, він цю книгу написав в таборі, куди потрапив по статті "за контрреволюційну агітацію", яка в ті часи називалася "за болтовню". І ще, виявляється, писав її на замовлення кримінального авторитета, який хотів від свого імені (типу це він написав) надіслати роман Сталіну і просити помилування.
Прочитав Адріан Кащенко - "У запалі боротьби". Цікава книга про Богуна. Взагалі подобається мені ця історична постать.
Збірник оповідань хорватського письменника Зорана Феріча "Полапка Волта Діснея" файна книгенція з файним перекладом
ПОбувала в цій гілці і в обід пішла на гуртовню книжок і купила собі ... Забужко... не наю, ніколи не читала її, спробую)))
Сергей Анисимов Вариант "Бис". Очень интересный взгляд на альтернативную историю второй мировой войны. Классно расписана вся техническая подноготная того времени, а описание морских баталий просто великолепно. Советую.
Не прихильник фантастики, проте читаю зараз Рея Бредбері "Марсіанські хроніки", досить цікава книгенція
Тисячу перший раз перечитую "Кобзар",а також дочитую книгу Мечислава Опалека "На щербатім львівськім бруці".
Почала читати "Братів Карамазових" Достоєвського. Багато хто мені цю книгу рекомендував. Поки що можу сказати, що книжка досить серйозна: про релігію, сімейні відносини і т.д. Закінчила читати Пєлєвіна "Покоління П" (Generation P). Не сподобалось, суцільний "стьоб".
Закінчую читати "451 градус по фаренгейту" Рея Бредбері і берусь до книги "Львів повсякденний" Володимира Михалика та Ілька Лемка