Анатолій Дністровський "Пацики" - досить непогано, сучасно. Захотілось з"їздити до друга в Тернопіль=) ---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ---------- Анатолій Дністровський "Пацики"
Жорж Сименон про комісара Мегре. Надибав збірник його повістей, зараз листаю повість "В підвалах готелю Мажестік". Закінчив читати Ілько Лемко "Львів понад усе".
Сіла і за одну ніч прочитала Януш Леон Вишневский"Постель"("Аритмия","Постель","О лжи","Рейтинг емоций","Тест")
"Друга стать" Сімони де Бовуар. Тільки почала, але одразу мушу відзначити гарний переклад українською. Приємно в руки взяти.
Юстейн Гордер не розчарував - він просто неперевершений. Твір надзвичайно зворушливий, життєвий, романтичний. Рекомендую!!! Взялася до "Окружної дороги" Юрка ПОкальчука=)
- Не все могут согласиться что книга именно про то, про что сформулирует форумчанин. Например, "Хазарский словарь" Павича - про что? А "Мастер и Маргарита" - про любовь, наверное? А "Мантисса" Фаулза про неё же?
пару фраз, що сподобалися чи цікава цитата з книжки от і все наприклад, як тут http://lib.rus.ec/b/151261
Читаю Андрія Платонова... поки що рано розповідати. Ще Жадана читаю, подобається. Дуже. Буваю у Києві але чомусь його книжок там не дуже багато. Віршi в інтернеті знайшов(дуже гарні!), щось з прози... але хочу більше. Де його шукати? Мабуть в інтернеті щось є? Я питав гуглю, але вона не відповідає... Дякую заздалегідь за поради. The grapes of wrath є у мене. Перепрошую, ви дійсно з Одеси? )
Вважаєте пощастило що паспорт непитали на вході? В Ленкомі теж саме. Мабудь подфартіло хохлу немитому.
Попейте водички, попустит. Місль была более прозаична, как никак до Одессы 1500 км и интересно как часто вы на спектакли в "Современник" ходите(ли).
2,5часу на літакувід Одеси, чи одна година від Києва. Хожу на те що цікаво, не тільки в "Современник", в театр Моссовета, на "Куню" Меншикова, теж ходив.
Респект и уважуха. Завидую белой завистью, хотя и хожу на то, что интересно, но пока ради этого на самолёт не садился. Разве что будучи проездом. Может посоветуете какой спектакль в московских театрах? з.ы. Долго самолёт от Одессы летит... Или это с посадкой в Борисполе?
читав Депеш Мод рекомендував своїм молодим, але сказали, що страшна декаденція А зараз : "Гуляш з туруля", скажимо Угорщина від кухні, майже буквально. Автор - Krzysztof Varga - э напыв поляком напыв мадьяром. А річ починається во так
Намагаюся читати поему "Безплідна земля" Томаса Стернза Еліота...Важкувато, м'яко кажучи...Категорії Часу і Простору взагалі немає - античність переплітається із сучасністю, іронія над тими героями, які щойно прославлялися, Шекспір, Арістотель, ворожка, моряк, який гине, щоб жити...вулиці Лондона і...всепоглинаюча порожнеча...Ось це так кубік-рубік, а не поема! Наступне завдання - подолати два примірники, жіночий і чоловічий, "Хозарського словника". який називають передшестям інтернету!
Я її в оригіналі читала... каюсь - не дочитала. Не вистачило мене на цю книжку. Як дочитаєте - поділитесь враженнями? )
Обов'язково! Важко читається, але такі твори, на думку Хуліо Кортасара, є вільною грою, коли автор бавиться з реципієнтом, намагаючись заплутати...І перемагає той, хто дочитав до кінця! Тож буду дочитувати...Хоча якогось логічного завершення в такому постмодерному творі, думаю, немає...