Хто що зараз читає?

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем lyana, 25 вер 2008.

1. merlingirl

merlingirl New Member

Анатолій Дністровський "Пацики" - досить непогано, сучасно. Захотілось з"їздити до друга в Тернопіль=)

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Анатолій Дністровський "Пацики"

2. Geograf

Geograf Меломан

Жорж Сименон про комісара Мегре. Надибав збірник його повістей, зараз листаю повість "В підвалах готелю Мажестік".
    Закінчив читати Ілько Лемко "Львів понад усе".

• Подобається Подобається x 1
  3. Summer

Summer Well-Known Member

один з улюблених літер героїв ))

4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Сіла і за одну ніч прочитала Януш Леон Вишневский"Постель"("Аритмия","Постель","О лжи","Рейтинг емоций","Тест")

5. merlingirl

merlingirl New Member

Прочитала "Культ" Любко Дереша, взялася до "Помаранчевії дівчинки" Юстейна Гордера

6. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

"Друга стать" Сімони де Бовуар. Тільки почала, але одразу мушу відзначити гарний переклад українською. Приємно в руки взяти.

7. merlingirl

merlingirl New Member

Юстейн Гордер не розчарував - він просто неперевершений. Твір надзвичайно зворушливий, життєвий, романтичний. Рекомендую!!!

Взялася до "Окружної дороги" Юрка ПОкальчука=)

8. lanka

lanka Well-Known Member

Раджу Богуміла Грабала "Я облуговував англійського короля", бо нічого нездійсненного у світі немає

9. ovod

ovod Well-Known Member

пропоную до книжок відписувати про що вона, а то не знати чи є смисл її читати чи пробувати шукати

10. - Не все могут согласиться что книга именно про то, про что сформулирует форумчанин. Например, "Хазарский словарь" Павича - про что? А "Мастер и Маргарита" - про любовь, наверное? :) А "Мантисса" Фаулза про неё же? :)

11. ovod

ovod Well-Known Member

пару фраз, що сподобалися чи цікава цитата з книжки от і все
    наприклад, як тут http://lib.rus.ec/b/151261

12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Читаю Андрія Платонова... поки що рано розповідати. Ще Жадана читаю, подобається. Дуже.

Буваю у Києві але чомусь його книжок там не дуже багато. Віршi в інтернеті знайшов(дуже гарні!), щось з прози... але хочу більше. Де його шукати? Мабуть в інтернеті щось є? Я питав гуглю, але вона не відповідає... Дякую заздалегідь за поради. ;)

The grapes of wrath є у мене. :)

Перепрошую, ви дійсно з Одеси? :))

13. Gron

Gron тафгай

14. borkhes

15. Gron

Gron тафгай

16. borkhes

17. Agaton

Agaton Well-Known Member

читав Депеш Мод :good:
    рекомендував своїм молодим, але сказали, що страшна декаденція :mocking:

А зараз :
    "Гуляш з туруля",
    скажимо Угорщина від кухні, майже буквально.
    Автор - Krzysztof Varga - э напыв поляком напыв мадьяром.
    А річ починається во так

• Подобається Подобається x 4
  18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Намагаюся читати поему "Безплідна земля" Томаса Стернза Еліота...Важкувато, м'яко кажучи...Категорії Часу і Простору взагалі немає - античність переплітається із сучасністю, іронія над тими героями, які щойно прославлялися, Шекспір, Арістотель, ворожка, моряк, який гине, щоб жити...вулиці Лондона і...всепоглинаюча порожнеча...Ось це так кубік-рубік, а не поема!
    Наступне завдання - подолати два примірники, жіночий і чоловічий, "Хозарського словника". який називають передшестям інтернету!:)

19. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Я її в оригіналі читала... каюсь - не дочитала. Не вистачило мене на цю книжку.
    Як дочитаєте - поділитесь враженнями? )

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Обов'язково! Важко читається, але такі твори, на думку Хуліо Кортасара, є вільною грою, коли автор бавиться з реципієнтом, намагаючись заплутати...І перемагає той, хто дочитав до кінця! Тож буду дочитувати...Хоча якогось логічного завершення в такому постмодерному творі, думаю, немає...

а де твій аватар? :)