О, Московіада та Рекреації були якийсь час моїми улюбленими книжками, хоч матюки й сприймалися тяжко. А вам як, Рибко?
То всьо під настрій. От Подеревлянський пішов тільки тоді, коли настав йому час. Хоча і першопричина настрою була романтична... А зараз прочитав Мідного короля Дяченків.
Я вже в житті до матюків звикла, тому мене вони не бентежать. Коли студенти задовбали? Все ніяк не зберуся прочитати. А що за книга? Можна докладніше?
Ото дочитала "добро і зло" І. Карпи. Це вже друга її книжка яку читаю, але якось не дуже. Вроді і подобається як написано, і читається легко, але моя власна цензура не пропускає. Хоча її стиль написання мені піднімає настрій і бойовий дух. На днях скупила Прохаська, буду читати, а то статті всі його читаю, а до книг не доберусь)))
Одиночество в Сети автора Янушa Вишневського Книжка і справді варта Вашого часу, щої її прочитати....ІМХО
Бернард Вербер - то такий автор, який просто ламає межі свідомості. твори трилогія про мурах, і про потойбічний світ - це просто щось з чимось, описати неможливо, треба читати... дуже рекомендую до читання, людям , які люблять ламати стереотипи, та розширювати межі свідомості. жанр - психологія, соціологія, фантастика, ну словом описати важко...
Before Sunrise and Before Sunset - перечитую вже вдруге цю книжку , точніше screenplay.Власне ці два фільми - одні з моїх найулюбленіших.Чудово зіграні всього двома акторами Julie Deply i Ethan Hawke.І чудово відзняті у Відні і в Парижі. А книжку цю читаєш - і кожною реплікою з фільму насолоджуєшся. Там така чудова ....гра слів. Життєва історія Гарна річ
Також не сприймаю щось... От Жадан, інша справа, хоча також, перші книги, сприймаються "на ура", а от наступні якось вже піднадоїла манера "простого харківського хлопця"