дякуючи Вам тепер зауважили. а мені пощастило потрапити в малюсіньку кімнатку без вікон та дверей, де зберігались залишки бібліотеки покійного (царство йому небесне) священника, слава про якого, як чудесну людину, жива дотепер. книжки 1918 року, 1932, 1949, 1953.... така чудна мова - українська. підручники правопису, фізики, алгебри, геометрії, поезії, книжки по філософії, історії... чудеса... хтось їх мусить перевидати, бо пропадуть, сторінки розсипаються... ось може кілька поезії на відповідну гілку запропоную почитати.
Скачав архів всіх книг Стівена Кінга, але боюся навіть братися - розумію, що тоді до курсової руки точно не дойдуть.
"втеча звірів або новий бестіарій" галини пагутяк дуже захопила ця книжка не думала що для дітей можна так гарно і так не банально і майже по-дорослому але зрозуміло і доступно писати дуже дівоча книжка ніжна мила а малюнки у виконанні неперевершеного максима паленка а щоб ви не думали що я ніц не читаю то читаю... книжки Джеремі Стронґа "Знайомтесь: фараон!" "Кімнатні пірати" "Гармидер у школі" а саме зараз "Мій тато і зелений алігатор та інші історії" що поробиш товаришки мала і я читаємо одні ті самі книжки
Зараз читаю, певна річ, цей форум Крім того - третє видання "Нарису історії України" Наталі Яковенко, "Єремію Вишневецького" Юрія Рудницького.
фаина раневская: "судьба-шлюха" яка жінка яка самотність яка мудрість і так отут в грудях від неї дере шо капут!
А я малого привчаю до книжок без малюнків. Читаємо щовечора "Чарлі й шоколадну фабрику". А на полиці чекають 4 томи мініпутів і "Лісова школа" Нестайка. Дарко трохи опирається, що йому малюнків треба, але слухає з зацікавленням. Може, й привчу. Тим більше, що самій цікаво.
Це мій антидерпресант. Книжка зачитана до дір, напам"ять сторінками можу цитувати і уявіть за стільки літ ще не набридла. У цій книжці чого лишень вартують імена тварин - Пантера Ягуарівна, зайчик Кося Вухань і їжачок Колько Колючка. Мої діти люблять довгі казки і готові слухати до ранку лиш би хто читав. Щомісяця, як мінімум купую нову книжку і щоразу грубшу від попередньої. Обов"язково передивляюсь, щоб було багато довгих казок. Давніше купила грубезну книжку "Казки письменників Європи", там є гарні казки, але всі вони перекладені з російської а не з оригінальних мов і підчас читання такі "перли" вилазять, що мушу на ходу підставляти правильні слова. Деколи мене аж сміх збирає, а діти допитуються, що ж мене так насмішилов такій поважній казці?
а ти спробуй йому оту серію видавництва старого лева про яку я так багато писала там малюнків не є багато крім того вони можна сказати дорослі ну і література однозначно добра а тут кому цікаво мої враження від раневської просто не хочу повторюватись))) http://dana-ja.livejournal.com/50395.html вже давно собі сказала що тут пишу про кіно і книжки а в щоденнику про все решта але у випадку з раневською-не змогла
м.казінік таємниці геніїв друзі подарували кажуть той пан казінік дуже харизматична особистість-вони з ним мали нагоду співпрацювати мали купу задоволення і тепер всячески популяризують не знаю якесь в мене надто упереджене ставлення до такої літератури подивимось
Попередню його читав, то півбіди. А тут. такі завороти, що ого-го. 485 сторінок .. малого формату, я ще на 381-й. Що говорити, таке треба прочитати. А мені треба десь прочитати його (Чайковського) біографію. Незнаю, я би не насильствував : ) Мені по нутру перехідний варіант вперемішку. І ті без малюнків щоб були короткі. "Але то так, риторично, у нас же ж контракт." (з мультфільму "Тачки": )
Ми якраз недавно осилили повністю "Лісову школу" емоцій море... А зараз дочитуємо ось таку серію: Самотужки Яна дочитує: І на черзі в нас: