ну в мене купа-купезна друзяк його знає.... книжки які я читаю ним підписані коханому але то не суть-чудовисько вийшло в а-ба-ба-га-ла-ма-зі ну то шоб ви орієнтувались рожеве ... в синю...цяточку
...а я щойно закінчила читати Ірен Роздобудько "ДВАНАДЦЯТЬ, або Виховання жінки в умовах, не придатних до життя". Роман вразив.
Наразі, в мене на столі 2 книги - Барчуков "Методи наукових досліджень в туризмі" та Борхес "Алеф". Ото й розриваюсь між ними. Важко сказати, яка складніша
я... я не такий як всі, певно... тому і читаю часом не таку як всі літературу... Курт Мейер "Гренадери"...вчора колихав свій самотній вечір, як сів в 10, так сьогодні о 4 ранку перегорнув останню сторінку... і ще декілька хвилин просто сидів і дивився перед собою. книга, яка дійсно мене вбила. давно такого не було в мене. ось в неті анотацію до неї знайшов раджу тим, хто має сильні нерви
мені подруга дала почитати Ірен Роздобудько "Ґудзик" на даний момент тіки почав читати і мало,що можу сказати про книгу,але подруга дуже хвалила)
Чо поганий... От..прочитав... І то шо з тамтого боку... І зсередини... Файно... Могьйош...значицця...тойво.....читати...
"Антологія української еротичної поезії" Майже дочитала "Антологія української еротичної поезії" вид-во "Факт" К.:2008. Дуже вразили багато з українських поетів - Дмитро Павличко, Ліна Костенко і багато інших - дуже гарна і вартісна книга для прочитання!
присів на акуніна. серія про фандоріна ераста батьковича зараз читаю любовницю смерті - найогидніший зі всієї серії (правда незнам як там остання). десь вичтав прикол, що рос учні вчать історію по книгах акуніна ))
Перекладала недавно книжки до нової книжкової шафи і натрапила на одну із своїх улюблених книжок: Отфрід Пройслер "Крабат". Гарі Потер "нєрвна куріт", хоча то справа уподобань окремого читача. 10 років тому я розповіла про цю книжку своєму чоловікові, він прочитав і відтоді також є її палким шанувальником Я залишила її на столі і перечитувала у вільні хвилини, а одного разу помітила закладку і зрозуміла, що і чоловік також вирішив освіжити пригоди Крабата у пам"яті http://orel3.rsl.ru/1000/Proysler_Krabat.htm Виявилось, що німці навіть фільм у 2008 році зняли за мотивами цієї історії. Тепер я ще й у пошуках фільму. Впала в дитинство
Мэнли П. Холл "Энциклопедическое изложение герметической, каббалистической и розенкрейцерской символической философии"
Сьогодні закінчила читати " З першого погляду" Ніколася Спаркса (Nicholas Sparks '"At First Sight "). Дуже гарно він пише. Гарно і легко читається. І історії не надумані , а справді життєві. Тому й емоції викликають відповідні. Я наприкінці книжки аж сплакалася на ябко квасне. Цікаво, чи є його переклади у нас? Якщо нема, то шкода. Бо він вартує того, щоб бути читаним і в нас в Україні. Напевно, ті з форумлян, хто зараз в Штатах чи Канаді , цього автора знають. Чи не так?