читаю нову книжку Ірини Карпи "Добло і зло". дуже цікаво з огляду на те, що свідком багатьох подій у цій книзі я був. якось по-особливо читати книжку, знаючи її персонжів особисто.
"чудове чудовисько" сашко дерманський супер-класний супер-сучасний всеволод нестайко сподобалось все від першої до останньої сторінки!!!! і ілюстрація максима паленка просто суперські розпіарила всім друзям стільки здорової іронії і навіть патріотизму всього прекрасного і позитивного хочу ше такої української літератури для дітей!!!!!!! стронг має йому направду заздрити-адже то йому український конкурент! "знамениті сіднички мого братика" джеремі стронґа то вже класика гадаю та книжка має подобатись чоловікам вона їх дуже виправдовує особливо їх поведінку в сім"ї читала колись гавальди "просто разом" легко гарно але не знаю чи хочу ше шось її читати..... але той роман би сподобався б одному персонажу з тої книги яку я зара читаю "старий який читав любовні романи"
Це друг наших друзів, мій чоловік його знає. Я особисто не знайома, але його роботи дуже подобаються. У Маргаринчика є багато книжок Джеремі Стронга з його ілюстраціями. Треба буде їй і "чудове чудовисько" пошукати/купити. А я щойно дочитала Ірвіна Уелша "Альковые секреты шеф-поваров". Спочатку мені "не пішло", але кидати недочитане не люблю, тож не кинула... і не дарма! Книга просто суперська. Уелш так майстерно грається з характеристиками персонажів, мовою переказу, що я просто дивуюсь. Ще цікаво, як він підмінює лиця, від яких іде мова... що й казати - майстер. І переклад вартісний.
Для відпочинку любителям фантастики раджу почитати "Макс Фрай", там ціла купа книг я нарахував 20-ть з лишнім. Дуже легко читається, досить гарний гумор, цікавий сюжет. Аудіоверсію цих книжок, в дуже ганому виконані можна знайти тут