Я поки хворіла прочитала "Все, що я хотіла сьогодні..." Роздобудько. Думаю, вона забагато книжок продукує. Стає однотонною й нецікавою. Враження від книжки ніяке.
Погоджуюся...Роздобудько стає просто не цікавою і передбачуваною.... але "Гудзик"дійсно вартує уваги...
Її перші книжки хороші. "Ґудзик" я читала, але вже не пригадую, про що. Хоча вдома на полиці точно маю.
Це не є якась дефіцитна книжка...тому думаю купити її буде не проблема....але де саме не підскажу...зайдіть в "Дім книги" біля Міцкевича...думаю там є...
аха...аха...дякую... просто в подруги брала колись одну книжку.не скажу хто написав бо склероз..але називається "Помаранчева дівчинка" тоя просто фанатіла. книжчека тоненька і маленька прочитала за декілька годин просто з таким захопленням...шо капець))) от а знайти ніде не мо
http://www.litopys.lviv.ua/katalog/norvegija_8.html А я люблю книгарню "Глобус". Завжди туди ходила. І коли до Львова приїжджаю - теж туди йду. Тим більше, що мене й мою маму там вже мають за своїх.
Похвалюся: сьогодні придбала у нашій новій ( просто чудовій!!!) книгарні на Сотці ( то в Станіславові) нову книгу Марії Матіос"Москалиця". Йду вже читати. Потім поділюся враженнями. Може, хтось вже її мав в руках? Цікаво тоді буде порівняти враження.
про роздобудько... чесно кажучи мене не пре але кому цікаво.... в кафе кабінет про матіос в нас є окрема тема-я вже казала!!!! про глобус там найдешевші в центрі книжки про книжки джеремі стронґ "ракета на чотирьох лапах" в результаті читатиму всі книжки видавництва старого лева))) і тим паче з ілюстраціями макса паленка то шось таке прекрасне мммм...!!!! а шее читаю павича "еротичні історії" але той чоловік вміє словами крутити нехай то попсово-любити павича а може то як каже моя подруга вікове але мені в голові від нього паморочиться та ще й тема така....
початок князя романа "нас світлофорі" фактично))) між тканинами і чобітком є ще гуртівня на зеленій - то там взагалі
І найпривітніші продавці! Вони люблять казати, якби Данило (котрий пам'ятник) поїхав на коні поперед себе, то би заїхав просто до книгарні "Глобус". На гуртівню треба розраховувати хоча б 1,5-2 години часу, аби там помандрувати.
мені здається там тре взагалі на цілий день застрягати і брати багато грошей..бо хочеться всього і чим побільше
А мо' почитаєте книжки наших політиків? Можливо у Вас дар? І якщо справдиться, то вся Україна Вам буде вдячна. А Павла Загребельного дійсно жаль.
Мені цю книжку подарували восени, як приз за конкурс дуже сподобалась, прочитав за 2 вечори. Зараз Хокінга всього читаю.