Ви про інваліда з імплантом??? Але, такі речі теперка, в основному, з титану робляться, а не зі сталі...
В нас дітки масово замовляють селфі-патики ,прогрес.... А я ше пам'ятаю як просив в Миколая в дитинстві кірзові чоботи, і жувачки-папіросом
Кірзачах було страшно слизько грати хокея, просто не можна було на ногах встояти, а от в бурках і кальошах фігачив як на зимові гумі
Аха,я в хоккей грав в простих чоботах,а дома получав від батьків,то купили для хоккея черевики трактора от то була річь на той час,черевикі були невбиваємі
Наші старші пацани ше на коньках хокея пекли, але я вже застав хіба "пішоходний" варіант, а далі почалася перестройка, пропали клюшки, і ізолЄнта щоб їх обмотувати...і от якось непомітно і до селфі-палок дійшли
за усіх не відповім, та моя шалено раділа що роздобула у школі абонемент на ось цей фестиваль Це минулорічні об'яви, та фестиваль проходить щороку. Нині ходить щодня після уроків на концерти, потім захопливо розповідає про враження. Щодо палиці для селфі - то трохи нею покористувались у відпустці, а тепер просто собі лежить. І якщо дитині моїй натякнути, що про ту річ можна мріяти як про подарунок - вона б здивувалась не на жарт. Миколаю нічого не замовляє - радіє сюрпризові. До Діда Мороза роки зо два написала листа, що мовляв ти чарівний - то подаруй те, що вважаєш моїй родині буде найкраще. У шість просила в нього крила, щоб літати по справжньому.
А до мене сьогодні перший Миколайко приїхав! Не можу натішитися і рахую хвилини до кінця робочого дня - мене вдома чекає величезна коробка зі всяким - різним
Навіть до того, що в християн, які живуть за Григоріанським і Новоюліанським календарями, ще зарано.... То ж ЧИЙ до Вас прийшов?