А я цього року була помічником Миколая і подарунок для мене він припас на майбутнє Надіюсь, що посприяє в здійсненні найзаповітнішого... Зі святом всіх!
Вітаю всіх зі Святом! Мені теж немає чим особливим похвалитися Теж мандаринки та 200 грн у конверті. Ну нічого, на наступний рік буде краще.....аби мир був. Ой, я забула! Я ж сьогодні зі Львова отримала каву, зелений чай і ручку От балда! Забула
Я сьогодні зранку нила, що мені Миколай приніс тільки мандаринки? Забудьте Все-таки мої співробітники суперові - отримала несподіваного подарунка на роботі: книжку, улюблену шоколадку та імбирного оленя!
Ну от, бачиш, а ти вже поквапилась понити..нічого не отримала, не так подарували....ще ж і не вечір...був
Нічо особливого - цукерки-мандаринки. Але, обидва студенти нинька до хати приїхали : один з Польщі, інший зі Львіва. З Польщі також чоколядки-мандаринки-апельсинки приїхали) Молодшого (того, що зі Львіва приїхав) вдома чекав ноут (замовляв в Розетці він, але отримував вчора на Новій почті я). Штучка недешева, отож для всіх Миколай)))))
Спостерігав сьогодні за китайським кордоном. Але щось не справився цього разу Миколай. Натомість отримав суші із салмона, в'юна, макарели, жовтохвостика, туни і креветки. За суші дякую Миколаю.
А мені Миколай, приніс частину моїй бажань :gamer:, а інше ще потрібно чекати та я терпляча... manur, інших виправляєте, а самого себе?
Я вчера просто Миколаю намекнул, что лучший подарок это деньги, вечером пришла СМС от банка, что сбросили пенсию, хотя мне д.б. 23-го
Капєц. А в мене буде на Паску. І понесе бабуся Оля два кошики до костела. Забий. Наглухо. Віденський не смакував. Богемський - так. А так як в нас Миколайчик носить 6го грудня тільки солодощі та цукерки, а подарунки приносить Ісусик, то ми ще на подарунки чекаємо. Тобто пакуємо нишком в підвалі.
Так і зробила Бабусі Олі певно хочеться, щоб вже пошвидше Паска була О, треба буде спробувати. Бо в мене зараз фаворит Львівське Різдвяне
Хм..... треба і собі спішити поки настав такий час дівчат. ---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ---------- В мене теж синочок народився на саму Паску в 9.00 ранку !! ---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ---------- А що то за імбирний олень?