а відмикають ними сейфи де гроші лежать ---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ---------- а я хочу ковбвси по 2,20 , сигарети за 1,40 і фляжку вина за 1,67, і безкоштовну путівку на море
Срср не відпускає? Вигнали миколая симоненко,хоча він в срср теж не хтів,йому в ІСпанії з молрдою кобилою не зле ---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ---------- Я вас перепрошую,якій фарш,це понти перед коліжанками і в маршрутці
А що то за ціни? Ковбасу за 2.20 памятаю, але ж і вино тоді було, скажімо, Біле міцне за 1.22, Ркацітелі за 0.92, сигарети Верховина чи Пріма 0.14, а Орбіта 0.30. Море мене не цікавить , бо бачу його коли дивлюсь в вікно - живу 100 метрів від нього.
..ЛИСТ СВЯТОМУ МИКОЛАЮ... Я напишу листа у зимову годину, У хвилину болючу, у мить тривоги, Хоча й знаю: давно не маленька дитина, Але важко, так хочеться словом – до Бога… Миколаю, нам гірко – цукерок не треба: (Президент подарує солодкий пакунок), Нам би мир під ялинку та мирне небо, Нам би світло на шлях, що несе порятунок. Не даруй м’які іграшки – з ними ще важче Засинати в холодному ліжку без тата. І для мене немає більшого щастя, Як чекати, чекати, чекати, чекати! Миколаю Святий, не минай Батьківщини! Для маленьких сердець ти – надія на диво! Я пишу тобі лист, бо для мене важливо, Що побачить дитяче завтра мрійливе. Прокидаються вранці: подушка, ліжко І чекає маленька листівка одна, Де написано гаряче, слізно та ніжно: «Зі святом – із миром, позаду - війна…» Ганна #Дудник
VasMT, Alias, Ну вас з вашими листами: тепер сиджу і витираю соплі сльози, а я ж на роботі! А в принципі так, миру і здоров"я - а більше нічого і не треба. Хіба що ще совісті нашій владі.
Теж саме, на роботі і сльози капають. Душа болить: коли ж нарешті війна та погані новини з востоку будуть позаду. А там через кордон до нас все їдуть і їдуть колони... Дуже надіюсь на Миколая та на Господа, хай прощають всі наші гріхи та помагають в новому році позбутися ворогів