Тю, і чого чекати аж до Миколая,а вже , нє ? ---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ---------- Та щазззз! Застарий вже асистент
Не повірите, але я зараз реально потребую того, чого в садочку вчили - миру і здоров"я. ЗДОРОВ"Я. И мне, и жене, и Тотоше (с), тобто і мужові, і дитині - вже стільки часу працюємо на аптеку... До мене цього року стільки болячок начіплялося, що "тихо шифером шурша, крыша едет не спеша"... Вірю. Двадцять один день безперервного болю в шлунку... ну правда ж, усе збудеться?
Співчуваю дуже, бо в цьому році ці коні (дивлюсь на календар з такою картинкою) по мені теж так прогепали ... А в медичні послуги як влізеш....обберуть до нитки. Так здоров'є - це наше фсе. Хай на той рік все буде гаразд.
А я хочу щоб приніс мені радість!! Та гарний настрій і здоровя всім на цілий рік!! А з матеріального робота який би все по дому робив( готував, прибирав....) ну і новенький
Мій малий написав в листі до Миколая, щоб приніс його мамі (мені) 5 пар шкарпеток. Запам"ятав, що я в нього раз позичала)) Але я би хотіла ось такий клаптик землі, можна навіть без рабів: Це моя давня мрія (з матеріального)
Дивитися добре, але ж якщо ростуть ялини, то що ж там буде рости? Це піщані грунти. Може я щось не так розумію)
Поясніть. Бо я маю дві дачні садиби( не в горах): одну біля соснового лісу, другу - на черноземі. Та, що в лісі - для відпочинку з друзями дуже гарна: повітря добре, гриби, полуничка. Але щоб засадити подвір'я квітами, треба привезти в цей пісок земелькі, добрива, але пісок згодом якось все "з'їдає" .А в горах ще й каміння