І знов сьогодні приходив Миколай, цього разу Чорноп"ятничний. Було б гріхом не скористатися 50%-відсотковою знижкою на інстабук. І вуаля - тепер я теж маю свою інстакнижечку
Якщо наші батьки зберігають у шафах товсті фотоальбоми, то нам більше подобається тримати гігабайти фото у пам'яті комп'ютера. Втім, інколи спогади хочеться відчути на дотик. І тут на допомогу приходить інстабук Інстабук: модний фотоальбом
А то ніц, жи у Вас в профілі Ви ж самі зазначили, жи вже заміжня? Ваш хлоп на ті Ваші захцянки сваритися не буде?
Того року самому прийшлось бути Миколаєм, мало того шо для дітей в церкві, то ше і всіх сільських пенсіонерів прийшлось обійти.... Найбільше сподобалась реакція нашого сільського піяка, дід років за 70, з своєї сім'єю розісрався давно, живе в сестри, бухає і підзаробляє "за стограм", але добрий і привітний... Приходжу, він вже спить, думав йому під подушку пхнути подарунок, і розбудив, чувак баче Миколая і очам своїм не вірить, показує шо молоді в другі кімнаті, я даю йому кульок з цУкЄрками, і тут він розпливається в усмішці "від вуха до вуха".... Я реально побачив його на 70 років молодшим, малим пщигльом ....