Відповідь: Хто працював з маклерами і АН Не сказав би що поділено, ніхто не заважатиме відкрити АН. Тут є інший аспект - попит на нерухомість дуже низький, відповідно більші шанси вибороти клієнта має АН з набитим досвідом роботи.
Відповідь: Хто працював з маклерами і АН Ми свій будинок купували через АН, це було в 2005, і ціни були ще дуже низькі. Був конфлікт з власником, який після отримання 24000 у.о. завдатку вирішив підняти ціну ще на 20 тис, але мій чоловік це сам залагоджував. Роботою агенції задоволені, відсотки сплачував сам власник, бо ми сказали що у нас ліміт і більше немаємо грошей. Зарас ця АН продає квартиру мого брата з квітня місяця, але дуже все туго. Вже і ціну знизили, але здається вони щось мутять, кажуть нема попиту. Так що, кого цікавить трикімнатна квартира р-н Н.Цуму пишіть в приват.
Як на мене маклери не виконюуть свою роботу, а лише закидують перехоплену інфу на пару сайтів. А перевірити квартиру, ділянку можна в нотаріуса чи юриста підключити. Вже мовчу за вартість послуг 3-5% це жесть просто. Якщо продавець хоче продати шось і підключив маклера, тоді і він оплачує за його послуги, а покупець за що має платити? За те, що перелопатив тони сміття від агенств і попав на агента)) одним словом, брєд. То як машину продавати і прибіжить чувак і каже давай мені 5%, я закину на сайти і все)) брєд одним словом. Гроші з повітря, а відповідальності 0