хто не любить зиму, сніг, холод тощо...

Discussion in 'Всяке різне' started by duncan, Nov 23, 2008.

1. Городецький

Городецький Well-Known Member

Я, насправді, не люблю зиму. Зима для мене як летаргія у природи, чи важка хвороба. Смуток бере коли перший приморозок обтрушує ще зелене листя з волоських горіхів і шовковиць. Не люблю сніг, цю кристалічну воду - у містах він перетворюється то на брудну кашу то на монолітний панцир, який аж ніяк не додає комфорту - мусиш ходити як інвалід якийсь. Не люблю мало сонця, хоч і в наших широтах найкоротший день близько 8 годин, почуваєшся як на Марсі - сонце є лише номінальним джерелом світла, а не тепла. Все навколо брудне і мокре від сльоти, весь час вогко, люди хворіють, транспорт ламається, мусиш носити на собі купу одягу, сплачувати опалення ... і чекати весни.

Ще справа в тому що в наших краях (на південному сході) зима є потворною карикатурою на саму себе. 5 сантиметрів снігу - велике досягнення, одна справжня хуртовина на зиму - естетичне свято, Дніпро, старий ледащо, замерзає тижні на два-три в сумі за всю зиму, будь-коли серед зими стає тепло що аж мурахи вилазять і квітне календула, а вже за тиждень північно-східний вітер наносить дрижаків. За що любити таку зиму?

Як казав мій дід - у нас неправильно місяці в році розташовані, треба так: вересень, жовтень, жовтень, жовтень, квітень, квітень, квітень, квітень, травень ... :)

• Подобається Подобається x 9
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А ще погано коли на вулиці така хляпа з снігом, дощем і болотом....тому що стан душі стає аналогічним погоді....

• Подобається Подобається x 6
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ще такий вітрюган як у нас сьогодні.Аж виє-завиває, молоденькі деревця гне , великі розхитує.Та все рівно вже скоро весна.нехай ще зима трохи побіситься..

• Подобається Подобається x 2
  4. Alicia

Alicia Well-Known Member

А я полюбила зиму! На цих вихідних була в горах! Така атмосфера, як влітку на морі! Сонечко світило, люди всі посміхалися!!! Зовсім не холодно, навпаки - спекотно! Хочу ще кататися на лижах!!!
    Але знову ж таки...повернулася у Львів...сніг чорно-сіро-коричневий, неприємний вітер, сонечко рідко показується...Зовсім інша в місті зима!:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В дитинстві - найкраща пора року. Поки вчився в КПВВИКУ - поганенько, по снігу-болоту землю місити... Далі знову найулюбленіша... Зараз - осінь,.. певно старість? :)))

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тоді і в мене старість:))), бо люблю осінь і ранню весну.А літо не люблю за спеку.Зиму...просто вона довго тягнеться ічас іде повільніше

• Подобається Подобається x 5
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні! У Вас дівоча мрійливість... Осінню так гарно мріяти
    , ступаючи по червоно-жовто-багряному килимі, під шурхіт листя і повний запахів вітерець... Рано Вам про старість ;)...

8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Коли сумно- нвіть не хочеться того сонця...............
    А коли все добре то хочеться світла тепла..............
    Чи може, то я одна така дивна?:)

9. - нет, не одна. С хотением так и есть. Но всё-таки, когда грустно и выходишь на улицу, например, после дождя, когда воздух чист, птицы щебечут изо всех сил, солнце отсвечивает из луж да ещё радуга - становится веселее. А когда и так всё хорошо и весело - погоду на улице можно даже не заметить. Уверен, что не один такой. :)

10. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

І я не люблю зиму, не люблю одягати на себе купу речей, Заходити в супермаркет де тепло а роздягнутись немає де, виходиш звідти весь мокрий. Це саме з маршрутками.
    А ще не люблю зиму коли виключають опалення.
    Люблю ходити в шортах, виходити на балкон в трусах з горнятком чаю.
    І взагалі літо forever.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Зиму люблю в одному випадку - коли сижу в колибі, п’ю коньяк і дивлюсь, як вар’яти літають схилами. :)

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Я б не сказав, що не люблю зиму.Взагалі я її люблю. Але не люблю коли сиро, зябко, хляпанина. Не люблю, коли сонячний, морозний день, кругом блискучий, білосніжний сніг, кароче прекрасно надворі, а в мене від морозу з носа тече, треба шморгати, ніс закладає і треба дихати ротом, аж в зуби холодно:). І ще й в руки змерзаю. А як дуже холодно, змерзаю "в лице" і не можу нормально говорити:). Зимою частіше похмуро, темно, проводиш час більше в приміщенні з штучним освітленням. Це все якось депресивно.

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

яка там старість! Я обожнюю пізнє літо і ранню осінь, до середини жовтня. Та взагалі восени класно - чи то дощі і слякоть, чи то сонячно і вітряно, чи вже листя опало, чи ще кругом жовто-гарячі краєвиди. Деколи так приємно, аж моторошно. Відчуття як ніби перед чимсь незвіданим, новим.

• Подобається Подобається x 3
  13. poetka

Чула,що повернеться ьой ГРИП!!!!!!!!!!
    А таку погоду,як у нас зараз він полюбляє,щось страшно стає.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кокий грип? :scratch_one-s_head: Тотой,жи го' не було,коли він мав бути? Ну...втоди,коли наші посадовці на марлю бабло вибивали?:sorry:

15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Взимку любимо літо,влітку-зиму!!!

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

То тре затєгнути...як там: "А мнє всєгда чєго-то нє хватаєт: зімою - лєта,осєнью - весни" . А я видно старіюсь...хочу осінь...люблю осінь...будь-яку...і вересневу,теплу...і багряну...і листопадову... І си знов затєгну: " А вже осінь прийшла у мій сад...затуманила вись голубу...і зронила у серце журбу...". О...:sorry:

17. poetka

Може й так. Відмили грошенят,поналякували нарід.........
    Але тоді питання:Чого по всім світі тотой грип лютує?Чи то запущена велика машина всесвітньо-фармацефтмчної махінації,типу,бізнес на вакцинах іт.д.
    Тіко погада --------хляпа мені шось неееее дууууже..................

Булам нинька на дворі ноги мокрі у воді
    Посушити би здалось
    А найкраще щоб мороз............
    Снігу повно для санчат
    покататися б ще раз.............

18. Summer

Summer Well-Known Member

не люблю зими, тої холодної і мокрої погоди, та й палять в нас міри не знають - спочатку мерзнемо -економлять, потім так гріють як в пустелі
    останнім часом полюбляю осінь, в будь якому вигляді - золоту, дощову, туманну...

• Подобається Подобається x 7
  19. і я дуже люблю осінь) просто обожнюю її) і якось вже так склалось, шо власне з цією порою року (ну і ще звичайно ж з весною) в мене пов"язані просто найкращі спогади))

20. Shine

Shine Well-Known Member

Привіт всім!Погода сьогодні особливо надихає,щоб розповісти про свою "любов" до зими.І настрій на межі,дивлячись як сипле мокрий сніг з дощем і люди місять ту хляпатурку.На вулиці так гидотно:cry:, що навіть горобцям не хочеться цвірінькати, а голуби сидять надуті теж без настрою.Тай взагалі, для мене зима в ідеалі - це тиждень снігу і морозу, а далі швидке потепління, багато сонечка:preved:,ніжний аромат квітучих вишень, легенькі літні сукні, делікатні босоніжки... Як гадаєте, скоро закінчиться вже той "тиждень"?:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)