хто не любить зиму, сніг, холод тощо...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем duncan, 23 лис 2008.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Олю, буває інколи і в нас зима..але недовго :)))От вітри дістають, справді.Пронизує до кісточок.При-5 здається, що всі -20.Бррр!Знайомі з Уралу казали, що у них при -30 не так відчутно мороз як у нас при -10

• Подобається Подобається x 7
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Може то тепер. :) Вплив глобального потепління. Бо з 1978 по 1982 рік зими в Миколаївщині точно не бачила. Хіба що десь раз, чи два та "грязь" замерзала від морозу кількаградусного. І чимось таким несло. Не снігом, а якоюсь крупкою. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Хм. Був тут у Сибіру де було -30... Мені сподобалося (там і -60 буває ;))

4. mayscream

mayscream Well-Known Member

Обожнюю зиму,для мене це ностальгія за дитинством;-)В Южно-Сахалінську за ніч наметало сугроби на 2 метри та від кожного під"їзду вели прокопані стежки до тротуарів та доріг.У кожному дворі була своя ковзанка та неодмінно сніжна гірка,а ще зимою завжди прилітали "снігірі"(не знаю як українською).Теплі шуби,шапки та штани з болоню...ех...Замітіль була вічною господинею сахалінської зими.Ткт зима вередлива:то тікає,поступаючись дощику та плюсовій температурі,то знову вирує морозами та білим снігом,як примхлива панянка,та я і таку,з місцевим колоритом,її люблю))

• Подобається Подобається x 5
  5. Alias

Не пам"ятаю вже у якому році, мала ще була, мабуть клас 6-ий.Але то було стихійне лихо , а не зима.Пішов добрячий дощ, а потім вдарив мороз...все покрилося кригою, дерева не витримували -ламалися, провода лопались, води не стало, ми топили (для туалету).Школи закрили, садочки закрили..То був жах.
    Зате яка краса була!:)Як у кришталевому палаці:)
    Ось так це було
    теж наша зима

• Подобається Подобається x 11
  6. Ganna

Ganna Member

п.Олю, я бачу Ви занадто переймаєтеся моїм географічним розташуванням, кожен раз згадуєте мої рідні околиці :scratch_one-s_head: тре мабуть змінити графу "звідки Ви" :))) щоб лишній раз не провокувати :haha:
    Тут малося на увазі загальне відношення до зими і холоду ) Як не дивно, але я різні зими бачила, і сніг я тож бачила не раз у своєму житті ))) І як вірно зазначила Alias заре всі погоди і регіони змішалися, все порівну. Останніми роками такі холодні зими, що страх. Мало того що бува -20, так ще й плюс вітер 25-30 м/с - то відчувається на всі -40 :cry:
    А на мій ДН так взагалі традиція - просто жахи, день перед тим тепло, день після тепло, а сам день - :crazy: Всьо для мене о_О

• Подобається Подобається x 7
  7. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

коли взимі болото, я її теж не люблю, хай б вже був сніг:preved:
    вже так надоїло два-три рази вдень мити чоботи від болота :cry:

• Подобається Подобається x 1
  8. ksenechka

ksenechka Active Member

Я терпіти не можу, коли на дворі мокрий сніг...А ще гірше, коли навалило того снігу вище колін, а морозу нема і він увесь танути починає...навколо все таке бридке, брудне, мокре - ЖАХІТТЯ!
    Зовсім інша справа, коли морозець градусів так 10-12, сніжок лапатий то падає то перестає, і навколо все засніжено: дерева, тротуари, лінії електропередач тощо!!! Краса! А ще як до того всього сонечко виглядає з-поміж хмар і його промені на тому снігові відблискуються, то взагалі слів нема - ляпота!!!

• Подобається Подобається x 4
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

здаэться, в них вологість менша ніж в нас, тому легше)

10. Гелена

все гарно написали, але щось захолодно
    градусів -5/6 цілком з мене досить : )))

11. Alias

А таку зиму як зараз у нас ніхто не хоче? Ну геть зима зіпсувалась, +17 !сонце..і вітер якийсь весняний.

• Подобається Подобається x 3
  12. Чупага

Чупага Well-Known Member

Під Москвою трава зелена і +9.
    Сусіди лозу посадили, може й злі москвичі подобреют при такому клімате.Ілі растают як Снігуронька.

13. Alias

Невже злі?:eek:

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

снігу, ожеледиці, вітру нема!!!
    сонце світить! :yahoo:

15. Чупага

Чупага Well-Known Member

2 Alias
    Та не всіх вовки з'їли є і злі типу тутешнього меріна-пасiчника.

16. Alias

А кажуть, що пасічники добрі.А, то мабуть у нас, а москальські злі:))

17. Как можна не любить НАСТОЯЩУЮ зиму...

• Подобається Подобається x 4
  18. Гелена

картинки гарні, не сперечаюся :))):))):)))

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ага, споглядати з вікна будинку \ машини \ потяга... :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  20. Я сама люблю красивую зиму... Только сейчас такие - редкость.

а де твій аватар? :)