Хто наступний президент України?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lanktocha, 25 жов 2020.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо є таке:
    «Настав час жінок»: співачка Оля Полякова оголосила про створення партії | Громадське телебачення
    і таке:
    Віктор Пінчук купив квартири в Києві п'ятьом політв’язням
    Розкрутка когось нового ймовірна, інша річ, чи клюнуть виборці на популізм та "нові обличчя"?

2. Lanktocha

Ймовірна розкрутка та поява, найближчим часом кандидатів Кличка та Разумкова.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вже клюнули. Бидло воно бидлом і є.

4. Lanktocha

Із серії "Нагадай козі смерть...", а порохоботу Зеленського.

5. Blaberus

Лактоша, я навіть боюся нагадувати Вам про Порошенко. Бо ви маньяк, що на ньому поведений.

6. Lanktocha

Є принципи "Двічі в одну річку не ввійдеш" та " Мавр сделал дело - мавр должен уйти " , тільки у Росіїї було Пуйло - Айфоня - Пуйло.

7. Blaberus

Не забувайте що Ваша філософія може бути хибною. Бо Порошенко це обїєкт Вашого божевілля.

• Подобається Подобається x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хто наступний? Аваков. Якось коли Аваков був у мікрофона на передачі Шустера, Порошенко, що сидів поряд, такими повними ненависті очами його окидував...ой, йой.
    Так тільки дивляться на конкурента у боротьбі за найвищу владу.

9. Lanktocha

Може бути і поява "нових обличь", Аваков може і не буде висувати кандидатуру, Порошенко - на даний момент може зайняти 3, або 2 місце, до офіційних виборів обстановука може змінитися.

10. Good man

Good man Обычный человек

У Зеленского ещё два с половиной года, чтобы исправить эту ситуацию.

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Сравним деятельность и результаты Авакова и Светличной?

12. Lanktocha

Буде принцип, актуальний 2019 - Не підтримувати, ні одного, ні другого.

13. Silver bullet

Я честно говоря не помню уже деятельность Авакова. Привозил выставки и зарубежных певцов и музыкантов...больше ничего уже не помню.
    Светличная приятно удивила ювелирной организацией ярмарки "Свадьба в Малиновке". И сама была до конца. Получше Сорочинской, на которой я была неоднократно -отвечаю. Больше как-то тоже не знаю -я же не в бизнесе.
    Сравнить не могу...
    Ну вот еще Ахметов подпихивает Разумкова, у которого лицо комсомольского функционера и душа предателя..Т.е. мне пока никого не видно, кроме Авакова, если не Зеленский.

14. Що, і сьогодні теж день відкритих дверей на Дачі Сабурова?

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Прошу пана @Korolev, а яке Ваше ставлення до Сергія Притули?

16. Lanktocha

Були такі, що навіть у 2019 проголосували, за кого вважали за потрібне, на кленймо, що не пройде, низький рейтинг не брали до уваги, у ІІ турі, все одно прийшлось обирати "менше зло". Розкрутка і фінансові вкладення мають значення, відомий результат "силовика" Наливайченка чи дипломата Безсмертного.

17. Gyppsy

Прошу пана @Korolev, а чому Ви так некоректно себе поводите?
    Вам тяжко відповісти на запитання " а яке Ваше ставлення до Сергія Притули?"

І звідки Ви знаєте, в чому я буду ритися? Ви трохи провидець, чи шо?

18. Gyppsy

Прошу пана @Korolev, то Ви хочете сказати, шо якшо Притула захоче балотуватися до влади, то його народ просто не допустить до виборів, чи шо? /Ви самі про це вище казали на язікє/

19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Русские и беларусьі уже наелись своего своего счастья, тем более какое оно, без вьібора? А украинцьі точно, доизберались... Самого антихриста(
    (Кто-то рад, кто-то нет, а я думаю, что так задумано... Тут главное понять, а не рубить сдури)

Короче говоря, грядущего правителя, божественного помазанника, не будут избирать, но люди будут стоять перед решением: или Он, или полньій бздец(
    По всему миру от катаклизмов страдают народьі не православной верьі, стремительно приближаясь к голоду, холоду, варварству. А для православньіх Бог приготовил самое крутое испьітание - на веру и человечность. Пока что впереди осатанельіе и скурвившиеся. Лучше держаться от них подалее, позади, пока один из тех, что впереди, не проигрант дуєль. А там, ближе е финишу, и второй отправится к первому. Победа будет принадлежать тому, кто будет слушаться мудрового наставника и верить в победу.
    Захватьівающее зрелище будет))

Останнє редагування: 19 гру 2021
  20. Silver bullet

Хомчин, не лізь, якщо не петраєш. Майори мали на увазі Авакова і Светличну - як харківських губернаторів.
    Щодо Авакова як міністра я висловлюватись не буду тому що дійсно мало знаю.Чула про якийсь корупційний скандальчик з рюкзаками, але не знаю чим закінчився.
    Знаю, що не дав задіяти на всю катушку адмінресурс Порошенку на виборах - це дуже добре. Справа Шеремета - хай розбираються. Мутна справа.

Останнє редагування: 19 гру 2021
а де твій аватар? :)