Хто наступний президент України?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lanktocha, 25 жов 2020.

1. FB_IMG_1613056909078.jpg

• Баян Баян x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Деякі ватні ЗМІ кричать про єдиного правильного опозиціонера Медведчука, Порошенко - самопроголошений лідер опозиції... Декому в опозиції бути вигідніше, менше негативу та падіння рейтингу. Дехто не стільки опозиція, як збанкрутіла влада.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А деякі взагалі падлокловуна, злодія і вандала, одруженого на БОМЖиці обрали. І що?

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ляшко и Шарий рядышком.Ну, совет им, да любовь.И помереть в один день.

• Тупо Тупо x 1
  5. Lanktocha

Маю сумніви і щодо цих "рейтингів". Для початку, вибори не сьогодні і не завтра, які були рейтинги до настання виборів у Гриценка і Тимошенко? Про що говорили чорноволохи перед ІІ туром виборів у 2019?

6. Good man

Good man Обычный человек

Итогом президентства Зеленского станет реальность президентства Бойко.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. Blaberus

Тобто Ви не заперечуєте той факт, що гніда Зеленський являє собою
    А тепер запитання: яким треба бути дебілом щоб проголосувати за цю тварюку?

8. Blaberus

Не стоит повторять за зебилами их мантру: "Всем целовать в жопу нашего богоподобного Бубочку! А не то Бойко придет!"

9. Lanktocha

Та скільки харкати жовчю?
    Не схвалюю вибір, але він є, вже обрали, прийде час - переоберуть.

Зеленський - не мій вибір, незаперечую, що є розчарування і впав рейтинг. Але чи варто розкатувати губу чи видавати бажане за дійсне, ватани кричать, що перше місце у ЗаЖидя, на порошенківських каналах кричать протилежне. А насправді, як багатьом неподобається, лідирують і далі "Слуги".

10. Blaberus

Мою країну вбиває бидло. Я розумію, Вам байдуже. А мені що, метеликами срати?

11. FB_IMG_1613056909078.jpg

• Баян Баян x 1
  12. Lanktocha

Не всіх влаштовує.
    Але і нема найгіршого. Які реальні причини для масових бунтів, окрім усунення Порошенка?

Поведінка Хомчина - майже аналог поведінки тупого ватного троля, ту саму картинку буде по 10 раз, всюди, де можливо, ліпити.

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, а особисто Ви кого би хотіли бачити наступним Президентом України?
    /тільки, будь ласка, дайте відповідь швидше, одним реченням і конкретно, бо мене чекають в іншомі місці/

Останнє редагування: 13 лют 2021
  14. Lanktocha

При таких, що є, або вибір "меншого зла", вірю у появу цікавої рейтингової кандидатури, ніхто ж не прогнозував появу Зеленського.
    Конкретну кандидатуру назвати не можу.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Короче так, @Lanktocha.
    Якщо побачите на порозі Вашої хати хлопа в камуфляжі і з пістолем в руці - то це буду я.

16. Blaberus

Я так розумію Ви мали на увазі падлокловуна? Ось, навідь у Вас Зеленський не асоціюється з президентською посадою.

17. Lanktocha

Може і не асоціюється, але він на цій посаді - доконаний факт.
    Якщо вірити його обіцянкам, далі його не буде, якщо щось поміняється, він може залишатись тільки, як "менше зло".

18. Не зможе. Порохоботи за"менше зло" не проголосують. Ви маєте випити сію чашу гівна до дна.

19. Lanktocha

Ваша справа.
    Може і прийдеться бути противсіхом, як при виборі Тимошенко/Янукович. Такі кандидатури, як Бойко чи Медведчук - явно "більше зло".

20. Blaberus

На жаль, пити доведеться не лише їм.

а де твій аватар? :)