Деякі ватні ЗМІ кричать про єдиного правильного опозиціонера Медведчука, Порошенко - самопроголошений лідер опозиції... Декому в опозиції бути вигідніше, менше негативу та падіння рейтингу. Дехто не стільки опозиція, як збанкрутіла влада.
Маю сумніви і щодо цих "рейтингів". Для початку, вибори не сьогодні і не завтра, які були рейтинги до настання виборів у Гриценка і Тимошенко? Про що говорили чорноволохи перед ІІ туром виборів у 2019?
Тобто Ви не заперечуєте той факт, що гніда Зеленський являє собою А тепер запитання: яким треба бути дебілом щоб проголосувати за цю тварюку?
Не стоит повторять за зебилами их мантру: "Всем целовать в жопу нашего богоподобного Бубочку! А не то Бойко придет!"
Та скільки харкати жовчю? Не схвалюю вибір, але він є, вже обрали, прийде час - переоберуть. Зеленський - не мій вибір, незаперечую, що є розчарування і впав рейтинг. Але чи варто розкатувати губу чи видавати бажане за дійсне, ватани кричать, що перше місце у ЗаЖидя, на порошенківських каналах кричать протилежне. А насправді, як багатьом неподобається, лідирують і далі "Слуги".
Не всіх влаштовує. Але і нема найгіршого. Які реальні причини для масових бунтів, окрім усунення Порошенка? Поведінка Хомчина - майже аналог поведінки тупого ватного троля, ту саму картинку буде по 10 раз, всюди, де можливо, ліпити.
@Lanktocha, а особисто Ви кого би хотіли бачити наступним Президентом України? /тільки, будь ласка, дайте відповідь швидше, одним реченням і конкретно, бо мене чекають в іншомі місці/
При таких, що є, або вибір "меншого зла", вірю у появу цікавої рейтингової кандидатури, ніхто ж не прогнозував появу Зеленського. Конкретну кандидатуру назвати не можу.
Короче так, @Lanktocha. Якщо побачите на порозі Вашої хати хлопа в камуфляжі і з пістолем в руці - то це буду я.
Я так розумію Ви мали на увазі падлокловуна? Ось, навідь у Вас Зеленський не асоціюється з президентською посадою.
Може і не асоціюється, але він на цій посаді - доконаний факт. Якщо вірити його обіцянкам, далі його не буде, якщо щось поміняється, він може залишатись тільки, як "менше зло".
Ваша справа. Може і прийдеться бути противсіхом, як при виборі Тимошенко/Янукович. Такі кандидатури, як Бойко чи Медведчук - явно "більше зло".