Хто наступний президент України?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lanktocha, 25 жов 2020.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що ви, ну що ви...
    Така активна кобіта і щоб не сама прийшла...

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Втрьох.

Справа в тому, що однотурових більше не буде. А якщо обиратимуть в другому турі, то оберуть того, у кого менше червоного.

Так у всьому світі.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви прямо Ванг....

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Підходить тут вираз "Дурень думкою радіє". Навіть, при падінні рейтингу, Зеленський значно випереджає найближчих конкурентів, хто розчарувався у Зелнському, скоріше став противсіхом чи перейшов до Бойка.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Але він лідер по довірі.
    Свинорилий ніколи такої довіри не мав. Навіть в кращі части і в ареалі проживання латентних і ярих вальцманоїдів.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не радій, аво я не радію. Просто костантую факт.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут важлива динаміка, а не фактичні цифри.

8. VasMT

Там і з динамікою все добре.
    Динаміка падіння рейтингу Ющенка була більша за Януковича.
    А свинорилий взагалі (2015, через рік після виборів):
    За результатами цього опитування, найвищий рівень довіри має президент Петро Порошенко. 32% висловили довіру до Порошенка, незважаючи на те, що 62% опитаних висловили недовіру до нього. Це можна порівняти з 69%, які висловили довіру до нього у ході опитуванні IFES у вересні 2014 року.
    Детальніше читайте на УНІАН: За рік рівень довіри українців до Порошенка впав удвічі, до Яценюка - втричі – опитування

А в 16-му свинорилий взагалі впав до нулів, -
    Електоральні настрої населення щодо виборів Президента України
    Якби вибори Президента України відбувалися на початку червня, то з усіх громадян України віком від 18 років —

Так що, Ромку, Слава свинорилому Вальцману!!!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та пофік Ющенко. То минуле. Скоро побачимо падіння клоуна. Це буде цікаво.

10. VasMT

Ми бачимо порівнняння зі свинорилим.
    Яж наводив результати через рік - 32% і через два - 7,9%. Початковий - 54%.
    Пройшло півтори роки, а рейтинг Зеленського 44%, при початковому 73%.
    Як бачимо - свинориле в сраці...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

То порівняння нікому не потрібне. Ще от місяць лоХдауну, потім після новорічний та післяріздвяний застій і тоді глянемо ще раз рейтинг любітеля гри на піаніно, коли народ почне смоктати палець. Я не злорадствую. Просто це логічний хід подій.

12. VasMT

Це відсутність логіки.
    Скільки ви і вам подібні пророкували різних катастроф, скільки було розповсюджено всякої брехні... Навіть сюди заслали засланців, яким ЛФ майданчик для розповсюдження туалетнної брехні. А рейтинг тримається.
    Я би навіть сказав інакше: Рейтинг ВИРІС!
    В першому турі Зеленський отримав 30% голосів.
    А зараз підтримка - 44%.
    Рейтинг виріс.
    За півтори роки пандемії, брехні карловолохів, і іншого лайна.
    Так що поговоримо на цю тему після свят.
    Ставлю десять проти одного, що рейтинг не впаде нижче рівня Свинорила.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що таке рейтинг?

Рейтинг відповідає бажанню людей кого вони хочуть мати за лідера.
    А бажання людей - це не ідеал того, що людям потрібно.

Наприклад у П. Кореї люди вибирають Ким Ин Чена, або росіяни вибирають Путіна. Сидять в гавні і їм так добре. Вони не можуть вибрати лідера, типу Меркель, чи Байдена. Тому що їх рівень - це Путін. А влада є така +/- який є народ. Ну виберуть українці клоуна знову, значить сидітимуть в гавні ще 5 років. Хто їм винен? Я останнім часом взагалі не бачу сенсу сперечатися.
    Народ на бляхах проголосував проти Порошенка на виборах. Чому? Бо не хотів платити податків. Це їх рівень
    - нахбати рідну батьківщину.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:haha: та звісно. Рейтинг в Порошенко зник як роса, але він - ого-го!
    А у Зеленського не зник - та що таке рейтинг?))

15. VasMT

Художній спів...
    Факти і цифри - ось зброя проти оранжоїдів, вальцманоїдів і інших брехунів.
    За брехунами Україна вже йшла не раз...
    Дойшли до того, що маємо останнє місце в Європі.
    І далі я чую навколо "розумні слова" про державницькі партії, про проєвропейські партії, про демократичні сили, про проукраїнські сили...
    Про, сцуко, гетьмана, шоб він мені був здоров десь на пожиттєвому...
    Я вперше почув від оранжоїдів слова, що вони проукраїнські сили. Мене аж шляк трафив. Знаючи їхню падлючість не зі слів, а напомацки, я був шокований цією брехнею.
    І ця наволоч, що прийшла до влади на плечах скакунів, така ж сама. І Вальцман їх очолив.
    Брехуни!

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якої брехні?
    От взяти конфлікт на Донбасі. Просте запитання: коли Росія поверне окупаційні зЕмлі?
    Відповідаю: а навіщо? Зеленський погодився вже з цим, навіть перестав стріляти, відійшов на скільки йому сказали і все. З якої радості Путін має забирати війська? А Зеленський добивався миру, тобто змирився з тим, що є. Якщо до тебе зайлізли в хату, зайняли кімнату, а ти замість того, щоб їх гнати в шию добився миру. Ну маладєц. Вже зараз навіть вазеліновий Кравчук визнав те, Росія і Путін не хочуть миру. По суті повторив слова Порошенка. Зеленський повністю обісрався на сході. От ви знаєте що буде далі? А я вам скажу - нічого не буде. Так і буде. Будуть там вас потрохи підстрілювати і все, а Хомчак буде казати: ми не хочемо загострювати ситуацію.
    Це що до війни.

Економіка. Повне фіаско. Єдине, що втримує казначейський рахунок - друкарня грошей. З МВФ посралися. Допомоги не буде з закордону. Народ відчуває падіння економіки, але в економіці є таке поняття - інерційність. Ось ця інерційність до весни здохне повністю. Людям буде хижо. Я розумію, що ви кажете, що в армії стало краще, але по-перше, я знаю офіцерів і спілкуюся з ними. А по-друге, не може ставати краще, коли зменшується фінансування в армії.

17. VasMT

Де танки на правому березі?
    Це було ще до виборів.

18. VasMT

А чо свинорилу ви ці питання не ставили?
    Зеленський намагається закінчити цю тупікову війну.
    Свинориле ж хотіло війни до останнього українця.
    Зеленський намагається зменшити кількість загиблих.
    Свинориле ж далі закликає до війни до останнього українця.
    Росія не поверне ці землі ніколи... Добровільно.
    Поки сама не зникне, чи поки ці землі не спустіють.
    Або поки не заставлять.

• Подобається Подобається x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я розумію - свинорилі, оранжоїди, вальцмани, тупорилі, свинорилі, це понятно, але курва....

Порох залишив на єдиному казначейському рахунку 130 мільярдів, а зараз 19 мільярдів....
    Хто барига?
    Тіко не говоріт про ковід-19, бо шось я не помітив що держава закупила. А-аааа, продала маски з держрезерву. :facepalm:, які купив для людей "барига" і тепер зебобіки купляють за власні гроші. Ну й правильно, за дурості тре платити.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та????? А відвойовувати українську землю хто буде?

• Безграмотно Безграмотно x 1
а де твій аватар? :)