Так, це малоймовірно. Бидло занадто тупе, щоб визнати свою помилку. Бо сам факт його існування є помилкою природи. В сірих кардиналах веселіше.
Принаймні я не бачив дописувача, щоб робив із Зеленського кумира, як порохоботи із Порошенка, прсто стараються знайти, хоч щось толкове і корисне. Відразу не вірив, що Зеленський може бути наступним, хіба що передумає і піде на кучмівський сценарій, суперник ще "більше зло".
Цікавий буду, коли почну писати, що який поганий Зеленський, як всіх розчарував, збираємо майдан і чекаємо Порошенка на броньовику? Чи просто стати хлопчиком для биття, як українські політОЛУХи на шабаші Салавйова-разбойніка чи Скабєюшки.
Всі смертні, то лише український ПеньСяоПень ( в народі Барига), за твердженням Хомчина - один із восьми безсмертних. Я б попрохав Вас або Хомчина назвати сім інших безсмертних. Ну, там, Луценко, Парубій, Іра Геращенко... Хто ще? Щоб Ви були в курсі, про що мова:
Якшо це Ви так зі мною "працюєте", я в захваті від Вашого кретінізму. А якшо ви ставите серьозне, на Вашу думку, запитання, я теж в захваті від Вашої властивості, що вказана вищє.
Так, я серьозно (серйозно) ставлю своє запитання. Я апріорі допустив, що Хомчин серйозно вважає Порошенка українським Ден Сяопіном, і розвиваю це припущення далі. Адже якщо Ден Сяопін - один із "восьми безсмертних", як стверджує Вікіпедія на всіх мовах, то логічно подумати, що Хомчин і Порошенка вважає "безсмертним" (слово "аналогія", я сподіваюся, зрозуміло не лише нам, кретинам, а і таким світлим головам, як Ваша). Але якщо аналогія, яка раптом народилася в бурхливій уяві Хомчина, - ще сильніша, тоді слід шукати інших сім "українських безсмертних". А для мене очевидно, наприклад, що Парубій навіки ввійде в аннали (не путати з аналом) української історії, як спікер, яких ніде у світі не було досі. В усякому разі - в українському парламенті. Значне місце в історії посяде також Луценко Юра - Генпрокурор без юридичної освіти. Унікальне місце. Про Іру Геращенко я промовчу. Її бажання посадити артиста за ті слова, які на сцені чи в кіно промовляв зіграний цим артистом герой вистави чи фільму - це також заслуговує на особливу увагу української історії. Я сподіваюся, Ви коли-небудь чули про такий прийом: доведення абсурдності припущення методом подальшого логічного розвивання цього припущення. Тільки не думайте, що я з Вами "працюю". З Вами, думаю, слід трохи попрацювати іншим фахівцям. Вони в основному спеціалізуються на наполеонах. Я ж просто заробляю "лайки" від пана Василя та Сільвер Булліт. Ну і - "тупо" від Пріуса.
Такий титул, ніби отримала, одіозна Луценчиха. Наявність таких була однією з причин відвертання від Порошенка. За результатами виборів, порохоботи вважають своїм тріумфом, бачив статтю Костя Бондаренка, вважає, що за результатами виборів, Україна поділилась на 25 окремих районів.
Ви ще забули поридати над важкою долею Саакашвілі. Чув, безумовно. Більш того я полюбляю таким чином знущатися над кловунобидлом. До речі, я використовую дещо з того, що писали Ви. Але це не плагіат: Ви писали це серьйозно. Дуже радий за Вас: нарешті Ви зрозуміли той сумний факт, що ваші розумові здібності не перевищуть середньостатистичні.
У нас з родини ніхто не був присутнім на виборах. І в результаті постоялець Шаріте, що досі не розмовляє - виграв вибори. Так ми винуваті, чи він, що не зняв свою кандидатуру?
Невже Ви з родиною зрозуміли ту просту істину, що вибори не для вас, а для розумних людей. Хіба в цьому винний не Порошенко?
А хто ці "розумні люди"? Дуже ймовірно, більше проголоссувало за ЗаЖОП, бо клюнули, що Медведчук може домовитись про поставку російської антиковідної вакцини. Чи актуальний тут сценарій, як у балтійських країнах, не маєш громадянства - не маєш права голосу ( стосується російських переселенців )?
Не знаю як там Хомчин, особисто я проголосував. Вгадайте, за яку політичну силу я проголосував? А те, що Ви не прийли на вибори,дуже добре: Портніков казав що пострадянські люмпени повинні усвідомити той факт, що вибори треба ігнорувати, бо кого б вони не обрали, буде тількі гірше.
І йде голосування за бренди, якщо критикували, що якийсь тамада чи перукар перемагають на виборах, завдяки тому, що під брендом "Слуга народу", чим інше, є одіозна людина з кримінальним минулим, але "Треба голосувати, бо від Порошенка!"?