Хто наступний президент України?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lanktocha, 25 жов 2020.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Так, це малоймовірно. Бидло занадто тупе, щоб визнати свою помилку. Бо сам факт його існування є помилкою природи.
    В сірих кардиналах веселіше.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Принаймні я не бачив дописувача, щоб робив із Зеленського кумира, як порохоботи із Порошенка, прсто стараються знайти, хоч щось толкове і корисне.

Відразу не вірив, що Зеленський може бути наступним, хіба що передумає і піде на кучмівський сценарій, суперник ще "більше зло".

3. Blaberus

Який ти нудний(С)

4. Lanktocha

Цікавий буду, коли почну писати, що який поганий Зеленський, як всіх розчарував, збираємо майдан і чекаємо Порошенка на броньовику?
    Чи просто стати хлопчиком для биття, як українські політОЛУХи на шабаші Салавйова-разбойніка чи Скабєюшки.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Всі смертні, то лише український ПеньСяоПень ( в народі Барига), за твердженням Хомчина - один із восьми безсмертних.
    Я б попрохав Вас або Хомчина назвати сім інших безсмертних. Ну, там, Луценко, Парубій, Іра Геращенко... Хто ще?
    Щоб Ви були в курсі, про що мова:

• Смішно Смішно x 1
  6. Blaberus

Lanktocha, Ви ἰδιώτης, то ж не робить висновків. Вам цього не дано.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  7. Blaberus

Якшо це Ви так зі мною "працюєте", я в захваті від Вашого кретінізму.
    А якшо ви ставите серьозне, на Вашу думку, запитання, я теж в захваті від Вашої властивості, що вказана вищє.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так, я серьозно (серйозно) ставлю своє запитання.
    Я апріорі допустив, що Хомчин серйозно вважає Порошенка українським Ден Сяопіном, і розвиваю це припущення далі.
    Адже якщо Ден Сяопін - один із "восьми безсмертних", як стверджує Вікіпедія на всіх мовах, то логічно подумати, що Хомчин і Порошенка вважає "безсмертним" (слово "аналогія", я сподіваюся, зрозуміло не лише нам, кретинам, а і таким світлим головам, як Ваша).
    Але якщо аналогія, яка раптом народилася в бурхливій уяві Хомчина, - ще сильніша, тоді слід шукати інших сім "українських безсмертних".
    А для мене очевидно, наприклад, що Парубій навіки ввійде в аннали (не путати з аналом) української історії, як спікер, яких ніде у світі не було досі. В усякому разі - в українському парламенті.
    Значне місце в історії посяде також Луценко Юра - Генпрокурор без юридичної освіти. Унікальне місце.
    Про Іру Геращенко я промовчу. Її бажання посадити артиста за ті слова, які на сцені чи в кіно промовляв зіграний цим артистом герой вистави чи фільму - це також заслуговує на особливу увагу української історії.

Я сподіваюся, Ви коли-небудь чули про такий прийом: доведення абсурдності припущення методом подальшого логічного розвивання цього припущення.
    Тільки не думайте, що я з Вами "працюю". З Вами, думаю, слід трохи попрацювати іншим фахівцям. Вони в основному спеціалізуються на наполеонах.
    Я ж просто заробляю "лайки" від пана Василя та Сільвер Булліт. Ну і - "тупо" від Пріуса.

• Смішно Смішно x 2
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не можна мовчати про жінку тисячоліття. :crazy:

• Смішно Смішно x 1
  10. Lanktocha

Такий титул, ніби отримала, одіозна Луценчиха. Наявність таких була однією з причин відвертання від Порошенка.

За результатами виборів, порохоботи вважають своїм тріумфом, бачив статтю Костя Бондаренка, вважає, що за результатами виборів, Україна поділилась на 25 окремих районів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Blaberus

Ви маєте на увазі це?

12. Blaberus

Ви ще забули поридати над важкою долею Саакашвілі.
    Чув, безумовно. Більш того я полюбляю таким чином знущатися над кловунобидлом. До речі, я використовую дещо з того, що писали Ви. Але це не плагіат: Ви писали це серьйозно.
    Дуже радий за Вас: нарешті Ви зрозуміли той сумний факт, що ваші розумові здібності не перевищуть середньостатистичні.

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У нас з родини ніхто не був присутнім на виборах. І в результаті постоялець Шаріте, що досі не розмовляє - виграв вибори.:))) Так ми винуваті, чи він, що не зняв свою кандидатуру?

14. Blaberus

Невже Ви з родиною зрозуміли ту просту істину, що вибори не для вас, а для розумних людей.
    Хіба в цьому винний не Порошенко?;)

• Смішно Смішно x 1
  15. Lanktocha

А хто ці "розумні люди"?
    Дуже ймовірно, більше проголоссувало за ЗаЖОП, бо клюнули, що Медведчук може домовитись про поставку російської антиковідної вакцини.
    Чи актуальний тут сценарій, як у балтійських країнах, не маєш громадянства - не маєш права голосу ( стосується російських переселенців )?

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Зайве питання. Блаберусь та Хомчин з пріусом)хай голосують, йопт.

• Смішно Смішно x 1
  17. Blaberus

Не знаю як там Хомчин, особисто я проголосував. Вгадайте, за яку політичну силу я проголосував?
    А те, що Ви не прийли на вибори,дуже добре: Портніков казав що пострадянські люмпени повинні усвідомити той факт, що вибори треба ігнорувати, бо кого б вони не обрали, буде тількі гірше.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А сами вы как считаете?

19. Lanktocha

І йде голосування за бренди, якщо критикували, що якийсь тамада чи перукар перемагають на виборах, завдяки тому, що під брендом "Слуга народу", чим інше, є одіозна людина з кримінальним минулим, але "Треба голосувати, бо від Порошенка!"?

20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Звісно за ЗЕ! йопт....

а де твій аватар? :)