Є нюанс- Сербія 5 років не підтримує санкції проти рашки. І її президент перед зустріччю з жидком відповів на запитання журналіста, що й надалі не буде приймати участь у санкціях. Ще є нюанс- Сербія не член ЄС. Але гундосий жид вирішив саме з її керівництвом обговорювати "взаємодію з ЄС" (цікаво, чому, приміром, не з керівництвом Бєлізу чи Анголи?). Лаптошман, сама правдива версія- жидок не хоче сидіти під обстрілами у Києві. Тому й вештається за державний кошт по світу. А тому, що нормальні лідери не дуже прагнуть з ним зустрічатися- вештається по таким гнидникам.
Так, жид не президент. Жид це пахан.Вкраїнчикам треба вже зрозуміти, що жид з ними до кінця. Або вкраїнчиків, або жида, або України.
Тоді створювати Порохоботську Народну Республіку? Ні до чого мантри, які поширювали путінархи на початку війни.
Коли жиди розікрадуть у вас усе до базальту, знищать державу та звалять нахєр- я пригадаю тобі твої бздури.
Сьогодні вранці у ворожих помийках з'явилися дані трьох українських контррозвідників із фото та повною інформацією. П'яте управління якраз займається ліквідацією окупантів на території рф та захистом країни від терактів. Коли перевірили, хто саме робив запит на цю інформацію, з'ясувалося, що це зробив співробітник ДБР за наказом керівника відомства. Ну що тут скажеш, зливати інформацію окупантам під час повномасштабної війни — це вже якесь дно.(с)
А знаєш, Лаптошман, що мене найбільше тішить? Це те, що за вашим віварієм з такою худобою, як ти, я спостерігаю ззовні.
СЕЙФ В ПРОКУРАТУРІ ЗЕЛЕНСЬКОГО «…Корецький представив реальні справи фінансової ситуації в країні. За словами членів РНБО, Зеленський, був вражений, а також просто під час засідання «з криками» телефонував народним депутатам, які «відповідальні за голосування європейських і МВФівських законів»…» © Тоді нехай краде далі, нє?