Бачу, дехто вже створив Порохоботську Народну Республіку. І як так сказать Кучма, спокійно віддав владу, говорив, що ви ще будете скучати за мною, а не як тепер Порошенко лізе через вікно, як не впукають у двері.
Довбню, мені насрати, що ви там у себе створите, та як поскачете у прірву. Я на це буду по телевізору дивитись.
На таке сватають, особливо після сьогоднішньої зустрічі з Трампом Усика. Особисто я вважаю, якщо він піде в політику, то на щось простіше.
Не пройшла мода на "нові обличчя", закінчиться війна і будуть вибори, ймовірний високий результат у Залужного (якщо піде у політику), у Буданова, Федорова та Усика. А дехто вже перетвориться на "політичний секонд-хенд".
Ні-ні, ніякого Залужного. Тільки хардкор, тільки відбитий Усик чи хтось із жидви на кшталт Міндіча. Вкраїнчики повинні нажертися лайна по саму потилицю. Може тоді трохи порозумнішають (якщо виживуть).
Мало що ще може бути, головне, щоб були вибори. Вже дехто нецікавий, як би не тріпались тЮлькоботи, аналогічно і з порохоботами.
По такій, що чесні вибори для жидівської кодли-це смерть. І не тільки політична, а у багатьох випадках- і фізична. Тому цей кагал по-перше буде усіляко затягувати процес- вже озвучується, що після війни ще років 5 вибори проводити не можна, а по-друге, цей кагал буде шалено фальсифікувати результати. Ну чому ти таке тупе, Лаптошман?
Хоча- навіщо я тобі питання про твою тупість задаю? Ти ж "плоть від плоті", і не тупим бути не можеш. - Діду, а що було коли Україну від комуняк звільнили? - Обрали комуняк до влади - А потім? - Їхніх нащадків - шпану та бандитів - А тоді? - Інтелігента - І? - Не наше це, повернули бандитів. - А потім? - Бізнесмена. - І? - Йому заздрили - поміняли на клована, ну а далі сам знаєш.
А куди діватися? Можуть відкласти заради повернення біженців та проведення агітації на 6 - 7 місяців, а не роки.
Мрійте, дегенерати, мрійте. Ви вже мріяли про "нові обличчя". Домріялись. Взагалі, за вами цікаво спостерігати. Ззовні вашого віварію. Такі кумедні звірятка.