Хто наступний президент України?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lanktocha, 25 жов 2020.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А міністр зеленої культури, друг Кадирова не піде?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Під час військового стану і неможливі ніякі вибори, вжливіше мир і перемога.
    Балатуватись має право хто завгодно, кого я і вперше почув, тільки у нас буває 15 - 20 кандидатів, може і більше. У кого перспективи, писав у пості вище.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти читав тему? Навіщо пишеш в цю тему, якщо виборів не буде до закінчення війни?
    Чи думати і аналізувати хто буде наступний - то гріх?

4. Lanktocha

Відкрив тему коли такої війни не було, тільки анексований Крим і АТО на Донбасі, ніякого військового стану по всій країні, кінець війни буде не сьогодні чи завтра, але дуже ймовірно, буде свій вільний вибір, а не путінський гауляйтер.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Абдристовіч майбутній презик України. Вкраїнчики, які привели до влади зелене гівно не зможуть відмовитися від можливості привести до влади ще більше гівно.

А я вас хочу спросить, долбо*бы, бл*дь: если вы за меня не проголосуете, кому от этого будет хуже? Вы подумайте своей тупоголовой башкой, бл*ть! Я буду сидеть на яхте в Тихом океане после того, как война закончится, есть омаров и вести семинары. А что будет с вами, если вы за меня не проголосуете?"

"Вы же просите вас обмануть, вы хотите, чтобы я не приводил вас к реальности. А вы хотите, чтобы все вам рассказывали, какие вы великие, какие вы светлые, какие вы славные. А если вы великие, светлые и славные, то почему ВВП Украины в 2023 году меньше, чем в 1991-м? А ну-ка мне мне объясните.(с)

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

MayorMayor,

Я так розумію, що сам Ви не "вкраїнчик". Ви - папуас? Чи кацапське лайно, яке тут зневажливо ображає українців?

7. MayorMayor

Так, я не вкраїнчик, якому "хотьпаржом" і "хужєнєбудєт". Якому насрати на майбутнє своєї країни.Я українець. На відміну від.

8. MayorMayor

І ще, Мєдвєдо. Або я у вас в ігнорі (як ви неодноразово тут демонстрували) і ви не бачите моїх дописів, або переставайте ламати комедію.

9. Lanktocha

Тут така справа, про вибір 2019 вже і підзабув, і проблем зараз більше, недоречний зараз ще один поділ і дорікання.

10. Good man

Good man Обычный человек

Я же говорил, что у кацалапого урода, все, кто не согласен с ним, кто показывает ошибочность действий команды Зеленского, это кацапы. И я и майор и оба Михаила.

11. Good man

Good man Обычный человек

Он мне уже три года постоянно пишет, хотя я всё это время у него в игноре.:haha: Клиника.

12. Good man

Good man Обычный человек

Думаешь, переизберут Зеленского?

13. MayorMayor

Вам-довбойобам може ще подяку виписати, щоб ви-довбойоби ще якесь гівно до влади привели?

14. MayorMayor

Поки ви-довбойоби не зрозумієте, що вибір "хотьпаржом" та "абинепорох" призвів до сотень тисяч загиблих- вам-довбойобам треба дрючком у ваші пусті голови це вбивати.

15. Lanktocha

Офіційно таке неможливо, якщо обіцянка йти тільки на 1 "ходку", але є тут різні сценарії.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Арєстовіч вже заявив на своє президентство.

а де твій аватар? :)