Совок продолжается... Він живе, він ще не вмер! I.Франко Все эти пики ленина вместе с городом Орджоникидзе... А потом - столько денег на переименования! В результате я все еще живу на (не к ночи будь помянут) дзержинского...
Та хай надобранiч - аби не провiдника ТАК отож! То поляки нас одарят, то грузины... Сейчас - вот услышал - замаливая грехи перед людьми за правление джугашвилей с бериями - пику в свих горах имя бандеры позволили дать...Вот это я понимаю - покаяние..Почти постриг, Подвиг духа у грузин! Давно вас на мужчин потянуло?
Я нещодавно провідав старого друга (Кіровоградщина). Він ... досі живе на вулиці Чекістів. Вікна виходять на приватний сектор. Мешканці приватного сектору зробили отакі оригінальні номерні знаки на своїх будинках:
Я не спорю... Просто навеяло - Теперь некоторые совсем "не совки" точно также движутся к некой "демократии"... Которой и нет-то нигде.
Знов таки, хто нами керує: "... [FONT="]прикрашує місто блиском зверхньої культури, запроваджує тротуари, газ, омнібуси, закладає парки і прогульки, але в заміну за ті добродійства немилосердно висисає міську людність, випорожнює каси, вимітає грошові засоби, пустошить ліси і розпродує комунальні землі." Іван Франко, "Перехресні стежки". Коли ще писав, а все, як сьогодні. Ще й не дуже-то прикрашають місто. [/FONT] ---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ---------- Вибачте, щось із шрифтом не впоралась.
Pedro, це я процитував Ваш підпис. А тепер процитую рядки з "Білої Ворони" Рибчинського (хто не в темі - українська рок-опера про Жанну Д'Арк): Народ завжди, завжди стає юрбою, Коли не бачить ціль перед собою, Коли ж мета величина як Свобода, Юрба завжди, завжди стає народом!
Волгоградське пароходство спустило на воду сучасний сухогруз "Віктор Янукович"...(газ. Русский Каспий (Росія)) Суть, що пароплав порожняком ходити небуде!
Вообще-то ТАКого пароходства - нет. Вас кто-то надул. И газеты ТАКой нет...Есть просто - "Каспий", и издается она в Азербайджане... Может - поясните - как там - с сухогрузом? Неужто - и тут порожняк прогнали?
Нет уж, спасибо. По выгребным ямам и навозным кучам - сами, пожалуйста, лазьте. Непонятно только, зачем эти помои сюда лить?