Хто нами керує

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 2 лип 2012.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дуже поважний чи просто "важний"? А може "важкий" (з черевцем)?
    І чому "був"? Довічно у бані прописався?
    Я, наприклад, не люблю вступати в бесіди з випадковими перехожими - це закінчується випрошуванням п"яти гривень. Плюс перегар плюс інше амбре.

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тобто по змісту заперечень нема... :)))

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бачите, Василю, я є демократ. І якщо більшість чогось не сприймає, для чого їх насилувати? Єдине в чому жителі України були одностайні - так це незалежність. Проголосувало 93%. А далі почалося протистояння Схід-Захід. І тут почався і вибір комуняк з януковичами і культ Бандери. Я більш чим впевнений, що якби того протистояння не було то і Кучма не був би вибраний і Ющенко не кажучи вже про Януковича. В Львові не стояв би памятник Бандері. І все було б як в нормальних країнах.
    По крайній мірі під час останніх виборів на Сході було безліч кандидатів кращих за Януковича. Той же Тигіпко. По крайній мірі приємно слухати, інтелігент все-таки. А вибрали неграмотного зека. Ну не вірю я що там переважна більшість населення ідіоти.
    А послухати що вони хочуть і допомогти їм. Виграє і Схід і Захід...

4. Boris_Kiev

Перезавантажте сторінку.

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Виграє тільки Раша. Отримає у подарунок половину України.

5. VasMT

І правильно робите. Коефіцієнт ідіотизму однаковий по країні, та й по світі... А от те, що нема кого вибирати - факт. І правий Спіка, перекидання тієї затертої колоди результатів не даст. Треба колоду викидати і шахову дошку брати.

• Подобається Подобається x 3
  6. Boris_Kiev

Східна команда не тільки у футбол, але і в шахи буде грати бейсбольними бітами.

7. VasMT

:))) Хороша мисля приходить опосля? Старієте, Боря. Раджу потягатись із інтелектуалами.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось я цього і боюся, Борисе. Бо якщо нічого не міняти, не слухати що люди хочуть, то Раша поглине не тільки Донбас, але і ваш Київ і мій Львів.
    А звідси, з Девону чудово видно як Україна slowly but surely сповзає в пащеку путінського удава.

9. Boris_Kiev

Одне сподівання - що людям на сході та півдні стане жити ЩЕ хріновіше - тоді шлунками проголосують проти синяків. І не тільки проголосують, але й стануть на захист своїх голосів. Без останнього пункту нічого не вийде.

10. VasMT

Боря, Ви що, недочуваєте? Спитаю голосніше - ХТО??? За кого голосувати проти "синяків"?

• Подобається Подобається x 2
  11. Boris_Kiev

Васю, Вам - за Зюганова. Ви вже не помічаєте мого підпису?
    Я голосую за Об"єднану опозицію, одностатевою любов"ю не займаюся, денатурат не п"ю, "Момент" не нюхаю.

12. VasMT

Ну-ну...
    :)))
    І ці люди вважають себе мудрішими за інших :))).
    В іншому ми з Вами солідарні.;)

13. Boris_Kiev

Васю, є "вони" (синяки) і є "ми". Тільки мрійники та перепрошую дурники можуть махати "третіми" прапорцями. Вже час вирости з коротеньких штанців.

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я сказал бы ТАК - пан Pedro не изменил своих взглядов - то, о чем он пишет давным-давно было предложено Черноволом. Только услышать его тогда никто не хотел....
    А теперь "целенапрвленная селекция" привела к тому, что голосвать - не за кого!
    Собравшаяся наверху политическая накипь удушила все под собой...

Вы - по какому округу будете избираться?
    Я без подначек или стеба. Просто - не вижу - за кого голосовать! Полагаю, что надо быть на всю голову, чтобы снова зм азароваа - или турчинова

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Нажаль, не так. "Вони" дійсно є. А "нас" нема. "Ми" розпорошені і поділені на дрібні партії, і навіть об"єднана опозиція насправді не така вже й об"єднана. Та й не така вже й опозиція.

От коли буде двопартійна система в Україні, тоді буде "або вони або ми".

---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:35 ----------

а чи існувала б ця країна зараз, якби не було Бандерівського руху? Якби не було героїв Крут?.. Якби не було всіх тих, хто у 20 сторіччі не давав заснути національній гідності українців і їх державотворчим амбіціям?

16. Дальневосточник

Вынужден вас огорчить - была бы. Как Узбекистан или Казахстан. Они - появились без Крут или Бандеры.Поскольку все постоветские государства (включая Россию!) создалась партверхушкой (властью) - жедающей быть самим царями.

17. MARTINI

А чого, наприклад, республіка Бурятія не стала державою? Або Карелія? Чи Башкірія?

18. Дальневосточник

Я думал вы постарше... :) Что помните ссср....
    Отдельными государствами стали только Союзные республики -
    - это из Конституции 77 года.

Как видите - полный список новых независимых государств.

• Подобається Подобається x 4
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Гікувати Віктору Андрійовичу.

20. MARTINI

До теми пам"ятників Бандері

У Грузії з'явився шпиль Степана Бандери

У рамках акції «Герої України на вершинах світу» львівські альпіністи нарекли одну з безіменних кавказьких вершин іменем провідника ОУН

а де твій аватар? :)