О, бачу що ще не все втрачено: Дальнєвосточнік українську починає осилювати... А ось щодо ковбаси, то мушу вас розчарувати. Британці не їдять ковбаси. Зовсім. Віддають перевагу натуральному мясу. Якщо хто б захотів цього продукту, мусить шукати польський або інший європейський магазин. Я ж лінивий і до того трохи вегетаріанець... Бачите, вам це важко зрозуміти. Я виїхав з СССР не з матеріальних причин. Просто є люди які не хочуть жити по вуха в лайні, а хочуть свободи і чистого повітря. І коли ви, донечани, створите свою країну, головним атрибутом на гербі і прапорі повинна бути ковбаса. Пригадується донечанин який в 1990 році заявив - дайтє нам калбаси мі і па українскі загаварім. Це ж на яку жертву чоловік був готовий йти заради кусочка того продукту... А щодо Батьківщини? Вони в нас різні, Дальнєвосточнік. Моя закінчується на річці Збруч. Думаю, ви на мою теж претендувати не будете. А Луганськ? Київ, Одеса, Харків? Перефразовуючи мого знайомого росіянина, з яким я мав мову 35 років тому - єта всьо вашє...
Пан Pedro - я же не мальчик. И за кордоном у меня тоже живут друзья. И цену рассказам о "свободе" или "счастье детям" - я знаю. Вынужден вас огорчить - ваша по реке Сан проходит... А посколку вам река Don ближе Сана - то вполне можете писать - от Сана до Don'а...
Вот, спасибо Перси, что подтвердили мой тезис, что для "демократических патриотов" (назовём их так) определяющим является не этничная принадлежность, не язык, а некая идея. Пусть никто (или почти никто) из них не сможет выразить эту идею конкретно, но правило "Спинным мозгом чувствую, что он контра" (помните, в каком-то фильме было) действует безотказно.
Именно по-этому они и НЕ ЯВЛЯЮТСЯ НАЦИОНАЛИСТАМИ по сути идей своих. Этому явлению определение - шовинизм и ксенофобия (учитывая хроническое неприятие русского православия). А они стыдливо пытаются прикрыть совкизм (разделение общества по идейным признакам) красивым названием.
Ну я бы не стал восторгаться "красотой" этого названия. Как определение, то слово как слово. А вот сама суть этого дерьма красотой явно не блещет.
по перше - при чому тут руске православіє до українського патріотизму- націоналізму. Руске православіє контролюється російською державою з самого початку свого існування і виконує ідеологічну роль собіранія і утримування рускіх земель.... тобто є частиною російського шовінізму. Укаїнцям плевать на руске правослаіє ми маєм свою українську православну церкву, яка відділена від держави і виконує ту роль яку повинна виконувати церква. Є така приказка ..... злодій завжди кричить - ....лови злодія .... Так і ви.... являючись руским шовіністом - кричите - українці шовіністи - а це брехня чистої води. Евро 2012 - доказало в україні немає ні шовінізму ні фашизму і це зафіксовано серед країн Європи хочите ви цього чи ні. Так що весь ваш і вам подібних триндеж про шовінізм в Україні туфта чистої води і робиться по замовленню спецслужб сусідньої держави для розпалювання міжнаціональних суперечок - а це до вашого відома кримінально наказуємо в Україні. І при нормальній владі буде кара.
Куме, ну не можна так грубо грати... Зрозуміло, що дехто і не помітить плавного переходу, але ж не всі Дивіться: руске, знову руске, і тут російське, і знову руске, і знову російське. Вам різницю нагадати? Ви впевнені, що це не на Кремлі написано? Дивимось далі. Тисяча двадцьть чотири роки тому, а цю дату ми відмічаємо нині, якщо Вам це невідомо, відбулося хрещення Русі. І не де небудь, а в Києві. І з Києва християнство розповсюдилось по всій Російській імперії, в більшості випадків вогнем і мечем. Так що православіє у нас одне. Не знаю як Спіка, хоча впевнений, що він мене підтримає, але я точно не хочу.
Только не надо за всех высказываться. Вам плевать, вот про себя и пишите. ... светоч нации объявился. ---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ---------- Вот именно!
ну так спростуйте, ткніть пальцем в того, кому не наплєвать Руска православна церква в самому центрі Львова, я там поруч живу. І, скажу вам, ніхто якось на ту церкву не нападає, не спалює живцем прихожан, не відстрілює їх на виході, не кляне їхніх попів, не намагається нав"язати "унію" і тд і тп.
Ой, Мартіні, лукавите...Ще неповних двадцять років тому точилась запекла бійка між ПЦ і ГКЦ. Не пам"ятаєте як ділили церкви, як рвались приходи, як руйнувались сім"ї...? В тому числі і нападали на церкви, кляли отців і нав"язували унію. Про палити і стріляти не пам"ятаю.
А только плюют? ---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ---------- Можно сказать: - все равно а можно: - мне нас_ать если вы разницы не чувствуете, мне "все равно" тогда, что у вас со вкусом.
звичайно, але все залежить від контексту ---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ---------- пам"ятаю, але по-перше то було давно і неправда, а по-друге, в дописі кума йшлося зовсім про інше
Правда, правда... І люди її пам"ятають. Але Ви, як справжній шеріф цього форуму, чітко прослідкували аби розмова з"їхала в бік, використовуючи малозначущі епізоди із життя свого "хутора". Сумую за Віктором...
Я теж сумую. Він значно краще за мене справлявся із зачисткою форуму від російського нацюківського кодла. Звичайно, коли я йому не заважав, захищаючи плюралізм думок, свободу слова та іншу ліберально-демократичну фігню. Тепер я його краще розумію
Ви ще грубше граєте... і не тільки граєте, а і махлюєте...... бо коли в Києві прийняли християнство то Рускої імперії і в помині не було... а на місці москви жаби квакали. А що потім муром ,весь, фіни і всі решта туземні племена зробили з християнства - то це їх справа. і до українського православія вони немають ніякого відношення крім політики російського шовінізму і викачування грошей з українських приходів.
У вас в городе это где? ---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ---------- Пан Пэдро чётко сказал, что его Украина до Збруча. Так много нынешней Украины это чересчур для него. Вот когда Украина будет по Збруч, вот тогда и ждите. Наверное.