Хто нами керує

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 2 лип 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О! Тільки но пана Педра згадав, а він вже сам, як той із табакерки... :)))

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

Ні, Миху...
    Просто дав слово одній пані більше ніколи не вживати слово пацюки з першою літерою "н". От і приходиться його тримати. А що, між ...ацюками і нациками є якась різниця? Два чоботи валянок...

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо без гумору, то все дуже просто: поневолення навколишніх народів і насильне насадження російської.

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

та Василю, ви додали те, що Дальнєвосточнік не говорив.

3. Spika

Spika Well-Known Member

Не! Без юморка такое читать, а тем более воспринимать - низя. Отравишься "украинским шовинизмом". Так поневолили, что руководителями всей империи длительнейший период были именно украинцы (Хрущев с Брежневым); Украина стала самостоятельным членом ООН и одной из самых экономически развитых республик СССРа (на коем потенциале ДО СИХ ПОР Украина что-то там еще и производит); и по-русски в школе никто говорить не заставлял... Это от украинского (ненавязываемого) некоторые почему-то хотели ДОБРОВОЛЬНО (!) освобождение получить. А вы говорите - русификация!;)

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А хто тут казав:"Зачем же обобщать?"

Будьте впевнені - "нацюки" не сидять і не чекають, поки Ви щось на Україні впорядкуєте. Надії мало, що їхнього віку вистачить. А навіть якби - склавши руки ніхто не сидів, і добре би подумав, перед тим, ніж прийняти рішення виміняти плоди своєї праці за Ваші.

• Подобається Подобається x 1
  5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я мав на увазi те, шо мав. :)
    Батькiвщина - поважний мiстер - вона одна. I я не мiняю її на шмат ковбаси. :)
    Нi росiйської - нi брiтанської.
    Пан Мих - разница между патриотом и поцреотом - как между каналом - и канализацией... :)

• Подобається Подобається x 4
  6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Неправда Ваша. :) Герман говорить на мові і з Галичини, але своєю не буде :)

7. А до того, как Юлия Владимировна начала советовать обнести Донбасс колючей проволокой и писать статьи о сдерживании России, Вы её считали своей или тогда ещё нет? :) А то, может, у Герман не всё ещё потеряно...

8. Персі

Фу-фу
    Ви про мене нічого не знаєте, щоб дозволяти собі приписувати якусь ненависть до Донбасу, так що пригальмуйте
    Я ж не кажу, що всі, хто підтримує Януковича, шапки в юності крали, перероблюють зерно в м'ясо, читають Ахметову, є кращим геноцидом країни і т.п.
    А щодо наведеної Вами фрази, можна посилання на якийсь ютуб? Наскільки я знаю, воно стосувалось народних депутатів. Якщо помиляюсь, доведіть протилежне

9. - и, заметьте, не интересуюсь биографией. И не приписываю Вам ненависти (слишком сильно). Иносказательно, но вполне понятно (судя по Вашей реакции), я задал уточняющий вопрос к Вашему комментарию, одновременно намекнув, где по моему мнению кроется ответ. Я и не ожидал, что реакция будет положительной. Зато ожидал, что никаких опровержений по сути не последует, кроме "фу-фу" да минусов.

Могу спросить прямее: Когда Вы (лично) поняли, что Ю.В. вам (свидомым галицким девчатам) "своя" и по каким именно признакам вам Герман "точно не своя"? И вообще - в чем заключается "свойскость", если нет (по Вашему утверждению, для Вас) никакого конфликта интересов между Востоком и Западом? :) Тогда все бы должны быть "свои", а оцениваться по профессионализму, не?

10. Персі

Іносказательно приписуєте
    А де Ви це знайшли в моїх словах? Якщо, на Вашу думку, конфлікти вирішуються обнесенням когось колючою проволокою, то це виключно Ваші проблеми

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Ви зараз почнете мені розказувати про команду професіоналів, яка подолала руїну? [​IMG] Я Вас прошу, не витрачайте час

11.  
    • Подобається Подобається x 2
  12. Персі

Беру приклад с Вас
    Якщо наполягаєте, про пані Герман можу відповісти. Найбільше коробить, коли журналіст за фахом виправдовує і покриває цензуру. Професійно так, ага.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

http://downloadsuper.livejournal.com/148733.html

14. Spika

Spika Well-Known Member

Кто вникал в вопрос прессы профессионально, тот понял, что цензура быть должна.

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

А агент Абвера украинским революционером быть может?

15. - если человек (по-Вашему) недостаточно профессионален - он, очевидно, не на своём месте. А где тут про "своя - не своя"?

16. Персі

В тому вигляді, в якому вона є нині?
    А що Ви розумієте під "своя - не своя"? В мене серед політиків братів чи сестер немає. Я відреагувала на закид "хто розмовляє мовою, той автоматично свій", спростувавши його. Як би можна було здогадатись, що головне не слова і не на якій мові, а дії.

17. Я как раз у Вас пытаюсь это выяснить, уже 3 часа :)))

Вы сказали, что Герман Вам "своей не будет". Стало быть, Вы всё-таки представляете, что такое "своя - не своя" для Вас, а причина отнесения Герман к "чужим" не только или не столько в её прошлых делах. Дела могут быть то одни, то другие. Вы почему-то уверены (на этот момент) что таких дел, за которые Вы признаете Герман своей, она не совершит. А что ей помешает? У неё какая-то не "та" (гео)политическая ориентация? Или какие-то другие причины?

18. Персі

Я оперувала запропонованою термінологією )
    Відношення до політиків просте - якісь їхні дії/вчинки/декларації ближчі до мого світогляду, якісь ні. Можете називати то "своя", "не своя"
    Не зрозуміла логічної цепочки. Якраз таки в минулих справах. Чи Ви вважаєте, що можна вчинити злочин, а потім покаятись і знову стати "зразковим"? (я зараз не відносно до когось, намагаюсь зрозуміти хід думок). Вважайте, що точка неповернення пройдена, і неважливо вже, якою Герман буде в майбутньому. Якщо Вам так зрозуміліше.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Племянник Анны Герман избил возле клуба двух женщин

Шо ж ригі такі охочі жінок дубасити? Ландик вже відкупився?

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Як там у вас гопоту звуть? Батяри? ;)
    I чим вони краще Ландика? :)

а де твій аватар? :)