О! Тільки но пана Педра згадав, а він вже сам, як той із табакерки... ---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ---------- Ні, Миху... Просто дав слово одній пані більше ніколи не вживати слово пацюки з першою літерою "н". От і приходиться його тримати. А що, між ...ацюками і нациками є якась різниця? Два чоботи валянок...
А якщо без гумору, то все дуже просто: поневолення навколишніх народів і насильне насадження російської. ---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ---------- та Василю, ви додали те, що Дальнєвосточнік не говорив.
Не! Без юморка такое читать, а тем более воспринимать - низя. Отравишься "украинским шовинизмом". Так поневолили, что руководителями всей империи длительнейший период были именно украинцы (Хрущев с Брежневым); Украина стала самостоятельным членом ООН и одной из самых экономически развитых республик СССРа (на коем потенциале ДО СИХ ПОР Украина что-то там еще и производит); и по-русски в школе никто говорить не заставлял... Это от украинского (ненавязываемого) некоторые почему-то хотели ДОБРОВОЛЬНО (!) освобождение получить. А вы говорите - русификация!
А хто тут казав:"Зачем же обобщать?" Будьте впевнені - "нацюки" не сидять і не чекають, поки Ви щось на Україні впорядкуєте. Надії мало, що їхнього віку вистачить. А навіть якби - склавши руки ніхто не сидів, і добре би подумав, перед тим, ніж прийняти рішення виміняти плоди своєї праці за Ваші.
Я мав на увазi те, шо мав. Батькiвщина - поважний мiстер - вона одна. I я не мiняю її на шмат ковбаси. Нi росiйської - нi брiтанської. За шмат гнилої ковбаси У вас хоч матір попроси, То оддасте... Т.Шевченко Пан Мих - разница между патриотом и поцреотом - как между каналом - и канализацией...
А до того, как Юлия Владимировна начала советовать обнести Донбасс колючей проволокой и писать статьи о сдерживании России, Вы её считали своей или тогда ещё нет? А то, может, у Герман не всё ещё потеряно...
Фу-фу Ви про мене нічого не знаєте, щоб дозволяти собі приписувати якусь ненависть до Донбасу, так що пригальмуйте Я ж не кажу, що всі, хто підтримує Януковича, шапки в юності крали, перероблюють зерно в м'ясо, читають Ахметову, є кращим геноцидом країни і т.п. А щодо наведеної Вами фрази, можна посилання на якийсь ютуб? Наскільки я знаю, воно стосувалось народних депутатів. Якщо помиляюсь, доведіть протилежне
- и, заметьте, не интересуюсь биографией. И не приписываю Вам ненависти (слишком сильно). Иносказательно, но вполне понятно (судя по Вашей реакции), я задал уточняющий вопрос к Вашему комментарию, одновременно намекнув, где по моему мнению кроется ответ. Я и не ожидал, что реакция будет положительной. Зато ожидал, что никаких опровержений по сути не последует, кроме "фу-фу" да минусов. Могу спросить прямее: Когда Вы (лично) поняли, что Ю.В. вам (свидомым галицким девчатам) "своя" и по каким именно признакам вам Герман "точно не своя"? И вообще - в чем заключается "свойскость", если нет (по Вашему утверждению, для Вас) никакого конфликта интересов между Востоком и Западом? Тогда все бы должны быть "свои", а оцениваться по профессионализму, не?
Іносказательно приписуєте А де Ви це знайшли в моїх словах? Якщо, на Вашу думку, конфлікти вирішуються обнесенням когось колючою проволокою, то це виключно Ваші проблеми ---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ---------- Ви зараз почнете мені розказувати про команду професіоналів, яка подолала руїну? Я Вас прошу, не витрачайте час
бла-бла сказали, цитатки передёрнули, прямой вопрос "не заметили". Да всё и раньше было ясно. У вас (которые "свои" друг другу) всегда так.
Беру приклад с Вас Якщо наполягаєте, про пані Герман можу відповісти. Найбільше коробить, коли журналіст за фахом виправдовує і покриває цензуру. Професійно так, ага.
Чоловік радника президента Ганни Герман, Сергій Герман, працюючи консулом СРСР в польському Гданську міг бути агентом КДБ під псевдо "Андрій". Про це повідомляє "Радіо "Свобода" з посиланням на польську газету "Жечпосполіта". Газета нагадує про те, що у пресі інформували про нібито службу Герман у лавах агентів КДБ свого часу, де вона під псевдо "Тереза" шпигувала за польською "Солідарністю". Польське видання також нагадує, що сама Герман свого часу заперечувала таку інформацію. Українська правда та який там з неї журналіст http://downloadsuper.livejournal.com/148733.html
Кто вникал в вопрос прессы профессионально, тот понял, что цензура быть должна. ---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ---------- А агент Абвера украинским революционером быть может?
- если человек (по-Вашему) недостаточно профессионален - он, очевидно, не на своём месте. А где тут про "своя - не своя"?
В тому вигляді, в якому вона є нині? А що Ви розумієте під "своя - не своя"? В мене серед політиків братів чи сестер немає. Я відреагувала на закид "хто розмовляє мовою, той автоматично свій", спростувавши його. Як би можна було здогадатись, що головне не слова і не на якій мові, а дії.
Я как раз у Вас пытаюсь это выяснить, уже 3 часа Вы сказали, что Герман Вам "своей не будет". Стало быть, Вы всё-таки представляете, что такое "своя - не своя" для Вас, а причина отнесения Герман к "чужим" не только или не столько в её прошлых делах. Дела могут быть то одни, то другие. Вы почему-то уверены (на этот момент) что таких дел, за которые Вы признаете Герман своей, она не совершит. А что ей помешает? У неё какая-то не "та" (гео)политическая ориентация? Или какие-то другие причины?
Я оперувала запропонованою термінологією ) Відношення до політиків просте - якісь їхні дії/вчинки/декларації ближчі до мого світогляду, якісь ні. Можете називати то "своя", "не своя" Не зрозуміла логічної цепочки. Якраз таки в минулих справах. Чи Ви вважаєте, що можна вчинити злочин, а потім покаятись і знову стати "зразковим"? (я зараз не відносно до когось, намагаюсь зрозуміти хід думок). Вважайте, що точка неповернення пройдена, і неважливо вже, якою Герман буде в майбутньому. Якщо Вам так зрозуміліше.
Племянник Анны Герман избил возле клуба двух женщин Шо ж ригі такі охочі жінок дубасити? Ландик вже відкупився?