Хто нами керує

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 2 лип 2012.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви шо, не більшовик?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не подобається Вам щось, ідіть на будь який із двухсот сорока восьми органів людини... Але не схибте... :)))

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

Для тих хто на бронепоїзді - Я старий хіпі-пацифіст, протипартійний, протисистемний, протирежимний, але законослухняний.

• Подобається Подобається x 4
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha: Хіппі!
    Та ви ж чекіст, такий шо пробу ніде ставити.

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

Невже Ви, Dzeko, не помітили у мене на дупі незайманого місця, де можна було би увіковічити свій цілунок!?

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У чекіста незаймана дупа?! :)) Це після самовідданої служби підстилкою? Все одно шо путана-монашка.:))

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо перед привязаним до воза віслюком повісити моркву, то він йдучи до моркви - тягнутиме віз, а морква віддалятиметься на відстань віслячого кроку вперед. Чому так стається? Справа в тому, що віслюк думає лише в теперішньому часі. Він не знає що було хвилю назад, а значить не може проаналізувати що буде через хвилю вперед.Тому віслюк думає, що йде до моркви, а насправді - тягне воза.

Без минулого нема майбутнього.

Ну і знову ж... є такий інструмент, як граблі. Варто подумати перед тим, коли щось робити, бо вони нагадають минуле.

7. VasMT

Ви це перевіряли, чи просто так вважаєте? Повірте, віслюк, на відміну від нацзбочених, не такий дурний, щоби вестись на брехню, чито моркву симчичів...
    О..! А я про що торочу? Правда, тільки правда і нічого крім правди. Гола, не перебріхана симчичами, а гола...

• Подобається Подобається x 3
  8. zherech

zherech Well-Known Member

Та си скинчыв,прошу пана.Одиннадцать закончил. СШ № 45 с углубленным изучением английского языка. На Научной во Львове находится.

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

Вообще во всем? А как же поляки с жыдами? Ваш гуру из Мюнхена их тоже не любил .

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, москалі лиш, і все. І їхні підстилки.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що каже гола правда? Шукати правду в Москві? Що вчить історія?

11. Real

Real Well-Known Member

Когда нет аргументов, то в ход идут Москва, нквд и кляти москали. То есть правдиво смотреть на собственную историю мочи нет. Совок плотно сидит в мозгах нацозабоченных. :mocking:

12. zherech

zherech Well-Known Member

Понятно. No comments.:)

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А история учит тому, что ничему не учит...
    Нельзя построить "счастье" на чьем-то несчастье. Страны, где - не важно - националистические, религиозные или какие-нибудь другие идеи - направлены на разделение и подавление людей - всегда находяться на дне цивилизации. там, где тутси режут хуту, где шиитиы взрывают суннитов или там, где правят идеи чучхе - не место Украине. Вот это я знаю твердо.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тоді чому російськомовні в Україні ведуться на мовні провокації? для влади завжди в каламутній воді риба ловиться ліпше

15. iso

iso Well-Known Member

Як я співчуваю французам:cry:

16. -

17. OldMan

OldMan Well-Known Member

Я что-то пропустил. А какие языковые провокации были в недавнее время?
    Надо ж повестись, а я торможу.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ----------

19. -

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а де твій аватар? :)