Ех,я б Васі віддав...2-e місце в цім сконкурсі! Він ні так настрашив тим же я му в катрені напророчив,же він до Казак-стану поїде по-войні,голою дупою по-негибльованій дошці,а він далі мовить Ні-ні...Юрко,мол бреше! Ух-х, той Васько,батяр-денервуатор...зденервував-ні! Дайте му 2-е місце,3-рублі вкупі і най пхає-сі на 1-е місце! Давай,Вася,давай!
найбільше нервують трамваї. сьоні воно поламало гальма і поїхало на вокзал. за ним чомусь ще два. вчора не міг зайти бо на виході в дверях хтось обільно наригав. ше раніше воно знесло зеркальце в машини і 45 хв стояло бібікало водію, поки той не вийшов заспаний. а ше раніш бомж-падла ванюча собі спало по цнтру вагона,і всі так інтілігєнтно тулились на задню площадку, натискаючи носа. наші трамваї це дно. сама велика помилка 21 століття.
Нотоцо - лідер у рубриці "хто найбільше грає на нервах". Юрко, прошу не відставати. Мені подобаються ваші кОменти без вникання в суть справи.
Ой,ой,ой! А я про вас анегдот знаю... Сотворив Господь жінку! Подивився на роботу,розсміявся,та й каже: - Нічого,намалюється!