Джекі другий чьоткий, ітак ясно. Вбив би інколи, козлик він ше той деколи, але читати його цікаво, без джекі був би хворум ще гіршим.
Евгеній з балачок ранково-вечірніх. Нє? Я бачив колись як помилково на харківському форумі на нього напали нахрапом. Досить виважено вправився )
Оце вилочка обмовкою )))) Колись зустрілись мої дві знайомі, і одна видала комплімент: "Ти така гарна стала, не така як була колись" Не смію питати, в нас на форумі тіко два хлопи мають стійку психіку?
Нє. Я в балачки одною ногою раз в три місяці захожу. Нє, вас тут більше таких. Просто це не єдиний критерій.
Exe-xe...відчуваю,що та пані,чи то панєнка ще,ну Ан.Кнаун(яке гарнеє україншьке ім'я )...та впісялась,від того кроКсворду,незнаючи,чи то того Юрка-варята банячити,як завжди,а чи то на Нобля Форумного пхати! Давайте сміятись найкраще...як з президента і тої нашої аСССРоціяції в ЄС,во-о! Ми такі-і-і різнії,в тій гЕвропі і Азії ,та й на форумі,я вам повім...що аж йой,йой,йой!
Вам бракує уваги? Не переживайте, я не забула, де в мене які кнопки. Ще раз вздрію туалетну тематику - попереджати не буду.
Пойняв! Адміністрація форуму міняє програму з будівника капіталізьму на Моральний Кодекс будівника комунізму! Впєрйод товарищі майже побувавші в капіталізьмі,та і в Європі...якщо нинішню Чехію з її нинішнім президентом такими вважати!