Відповідь: Хто на чому їздить? нормальне співвідношення-американські мотори низькооборотисті-норма 1500-2500 об/хв .автомобілі великі всередині.динаміка нормальна як на мене.бензину бере по трасі на 100-120 км год порядку 8-9 літрів .по місту 11-12 .взимі все на 1-2 літри більше.японці великі тут в більшості теж з шістки .я тепер малі машини-гольф цівік королла за машини не сприймаю-так забавка для жінок і підлітків
Відповідь: Хто на чому їздить? Нє, мій брат скромний. Після Жигулів "82 року натішитися не може.... Додано через 3 хвилини 8-9 літрів при 3.8 літри? Фантастика. У мого знайомого 3,0 і 200 конів, але п"є десь літрів 15-17 при 90-120, а так і всіх 20л. (Мазда Трібют)
Відповідь: Хто на чому їздить? в мене седан а це джип і повний привід до того.на хайвеї тут як розігнався то не тормозиш-весь час 120 ідеш то машина і бере мало
Відповідь: Хто на чому їздить? В суботу на Діскавері дивився "Автодилери", там Корвет реставрували. В того танка мотор 4.7 літра - 206 коней. При його вазі під 2 тони, яка там може бути динаміка? Гольф з мотором 1.8літра має 112-139 конячок і важить тону. Любий Корвет чи Імпала буде ковтати вихлопні гази цієї "забавки для жінок і підлітків" на кожному світлофорі Але погоджуюся, американські шевроле - машинки душевні...
Відповідь: Хто на чому їздить? Витончений гумор.... типу - немаю слів чи no comment :radist: або - "хожу пішки"?
Відповідь: Хто на чому їздить? Слабо. От так треба : http://honda-portal.com/honda-videos.php?video_id=74
Відповідь: Хто на чому їздить? Martini-corvette це спортивна машина і порівнювати з гольфом то навіть не смішно.новий корвет має 440 коней і робить 100 за 4.3 секунди.імпала робить 100 за 6 сек але я не рву на світлі бо воно мені нашо .коли я говорив про гольф що це машина для підлітків і жінок то це тому що там мало місця після імпали..в мене ріст 1.85 і як в гольфі сяду по людськи то позаду тільки місце для котика лишиться
Відповідь: Хто на чому їздить? 1."Робоча конячка" - Toyota Tacoma 4WD V6 X-cab. 2005 року. 2. Acura RDX -2007р.(2,3L;4cyl Turbo 240h.p.),- більше жінка на ній їздить. P.S.-off , coolzak ,як пройшов Український День в Торонто на Нarbourfront?... , бо тут в Алберті все глухо.Thanks.
Відповідь: Хто на чому їздить? було кльово п.с.їду сьогодні в калгарі на інтерв"ю.подивлюсь як там у вас.може переїду.кажуть у вас хюміту немає
Відповідь: Хто на чому їздить? Вершина німецького автопрому проти вершини американського жук проти мустанга [youtube]Ljv6EZlB08s[/youtube] І жук проти феррарі [youtube]yTUGwgEZqtI[/youtube]
Відповідь: Хто на чому їздить? Да я ше досих пiр жалiю за дiдовим "горбанем" лiпшої машини в свiтi не було...i не буде... Додано через 5 хвилин Мартiнi ,а торк того танка казали?Здається менi що це також вагома штука - спiввiдношення: вага- кiнськi сили- торк. Це поперше.По друге привiд :повний-перед-зад iтд. IТЕДЕ IТЕПЕ. Чесно сам надаю перевагу нiмцям над американками,але шо є то є-фiзику i механiку якось трудно запречувати..
Відповідь: Хто на чому їздить? З 206h.p.Koрвети випускалися в кінці 50х ,(бо вже модель 62р мала 230h.p.)На цей час,вони поступалися хіба що Феррарі , Ланбо чи Мазаретті.Чудовий классік кар.Зараз Корвети з 440 кіньми найменше , а 2009р. Stingray має 650 6.2L V8.З таким потягатися не хочете?
Відповідь: Хто на чому їздить? З радістю потягаюсь, але при одній умові - на наших дорогах. Хочу подивитись як Stingray буде землю ковтати :D