Відповідь: Хто на чому їздить? так точно... 31 січня забрав... однак її не в січні випустили... в січні вийшла СЕРАТО 2, вона відрізняється від попередниці мотором і деякими моментами кузова...))
Відповідь: Хто на чому їздить? Зато у меня куча претензий... Врезался недавно в эту самую Киа. У меня три царапины, там пол-бампера ушло :D
Відповідь: Хто на чому їздить? маю Ланос хетчбек.. трохи вже покоцана бо перша машина.. переважно задній та передній бампер.. смятина на лівому крилі то нея.. ЧЕСНО.. то МЕНЕ... стукнули.. Є декілька недоліків.. 1. З часом стає погано шумоізольована. 2. Слабенька електропроводка. лампочки міняю занадто часто, хоча останнім часом все ніби то нормалізувалось. 3. Дуже низька посадка (тіпа СПАРТІВНА). Зачіпаю "носом" всі ямки . а на бруківці то взагалі жах (відповідно тому і бампер поцарапаний передній, знизу). поставив захист двигуна, то на вул ШЕВЧЕНКА ГОРОДОЦЬКа, С.Бандери взагалі їздити без шкрябання по захисту неможливо.. В решті все мене задовільняє.. гарно ходить невибаглива ( якщо слідкувати ).
Відповідь: Хто на чому їздить? Ну... це в КІА до тебе мають бути претензії а не в тебе до неї... а стосовно царапин і пів бампера, то це не критерій для оцінки авто... хто на чому їздить... хто на автомобілях (легких і швидких), а хто на важкій техніці...:cowboy:
Відповідь: Хто на чому їздить? Я, щось пропустив? Три подряпини у Капітана де саме, на шоломі, тобто головою загамселив, що пів бампера "ушло"? Небезпечна Ви людина, і міцна напевно.:D А якщо серйозно, Ланос мені все більше до вподоби.
Відповідь: Хто на чому їздить? Я взял в прошлом году отечечтвенного производителя ВАЗ-2114 с нуля ествественно. Устраивает. Кстати Chevrolet Lacetti на Укарине делают? Не в Запорожье случаем?
Відповідь: Хто на чому їздить? Toyota 4Runner праворукий правда,зато старенький но крепкий!!!!Японцы рулят!!!
Відповідь: Хто на чому їздить? Вроде неплохо Была у одного знакомого, он был доволен пока Форестера не купил
Відповідь: Хто на чому їздить? Коли користувався таксі, то двоя таксістів звертали увагу на дачії і хвалили їх.
Відповідь: Хто на чому їздить? брат купив Логан Дачію. Непогане точіло у своєму класі, мені більше сподобалось, ніж Деву.
Відповідь: Хто на чому їздить? коли йде мова про таку ціну, то дизайн - не найголовніше, ну і звичайно все залежить на чому клієнт їздив до того.
Відповідь: Хто на чому їздить? Воно то так, але люди то такі істоти яким завжди недогодиш. Поїздить брат пару місяців і подумає: "во дурак, нє шоб нагребти ше тисьчу і з кращим дизайном купити". Хоча може вона йому і подобається