Відповідь: Хто на чому їздить? Мені самому дивно, і їй (блондинці) було дивно, і гаїшникам було дивно... але я потім був на автосервісі, і вони зовсім не дивувались В них кожна 5-а кобіта приїжджає "зализувати рани" саме по цій причині Газ... тормоз... вони ж такі однакові! :D
Відповідь: Хто на чому їздить? Дуже смішно. Мій тато - водій з 25 літнім стажем водіння, при аварії і моїх криках "жміть на гальма", з усією впертістю втопив педаль газу в землю, і каже вона не тормозить. А ви кажити жінки, блондинки - чоловікам також є чим "похвалитися"
Відповідь: Хто на чому їздить? Люди такі от як Капітан з Даною каже, напевно просто закидають ногу за ногу як їдуть. Тобто нічого вони не плутають, то педалі переплутано встановлені.:D
Відповідь: Хто на чому їздить? Дуже багато (до 30 км/день) ходжу пішки, ще недавно часто користувався "ровером" не думайте зайвого, це велосипед, сам зібрав по частинах, але служить дуже справно. Є правда і інший транспорт, котрий використовуємо з дружиною при потребі. Більшість часу - усетаки пішки.
Відповідь: Хто на чому їздить? через оптимальне співвідношення : ціни, баварського бренду, оптимальої витрати палива при чудових їздових характеристиках, точної до дрібниць деталізації салону (ідеально рівні стрічки на шкірі і стики пластику та дерева) і багате оформлення інтер'єру ( японці в цьому питанні програють серйозно, якщо порівнювати однокласників)наступне авто теж буде європейське або американське.
Відповідь: Хто на чому їздить? ага, тільки не блондинка... ковтайте прошу пана бо задихнетеся.... як там ваші "ленінські санчата"?
Відповідь: Хто на чому їздить? Гопля! На додаток до сексуальних, в жіночки ще й проблеми з гумором...
Відповідь: Хто на чому їздить? У Баварії виробляють інші теж доречи брендові авто - BMW. А Вашу (мрію) напевно все ж таки у Штутгарті.
Відповідь: Хто на чому їздить? Та в Штудгарті, препрошую може шей адресу уточнити, бо в бідолашної істоти жіночої статі з географією зле, винувата страшно шо всіх німців баварцями обізвала Даніло не будьте дрібязковим, ваше уточнення суттєвої ваги не додає, як і гиготіння п.Самойловича...
Відповідь: Хто на чому їздить? Це точно. А з тими манюніми колесиками і низеньким кліренсом по львівських дорогах годі їздити