Відповідь: Хто на чому їздить? А то яке? Хворію на ексклюзивні автомобілі. КОли рік тому починав шукати свою, то у Львові була така одна. 4 місяці тому знайшов у Харкові, пригнав до Львова, а зараз тут таких уже цілих 6 крім моєї Схоже всі Corrado України потроху збираються до Львова
Відповідь: Хто на чому їздить? Скромно? а Жигулі 7-ка як? п. Полковнику 8й рік, у Вас зібрана... клянемо з батьком...
Відповідь: Хто на чому їздить? Палець божий! :p Як уже не раз я згадувала - за статистикою, порушення чи аварія трапляється раз на 250 потенційних випадків. Ну, ще накинемо кілька. :p Отож, хто добре вміє рахувати, дізнається, скільки разів Капітан ВИПАДКОВО заглядався на симпатичних блондинок, поки одна з них не встигла вчасно втекти з поля зору....:p
Відповідь: Хто на чому їздить? Нне впевнений, мадам На жаль, те що за кермом натуральна блондинка я виявив вже після аварії... Даю свій палець на відріз, що ЖОДЕН мужик не зупинився би на кільці, не бачачи перед собою перешкоди для руху. Плутати педалі - прерогатива кращої половини людства :D
Відповідь: Хто на чому їздить? В мене Деу Лано, букву С загубили після аварії, і після цієї аварії ( за рулем був батько) відпало любе бажання їздити за рулем, так і стоїть на стоянці цілий тиждень а на вихідні прогулюю по окраїнах Львова. Дасть Бог після родів все вернеться в своє русло і я буду їздити з великим бажанням за рулем.
Відповідь: Хто на чому їздить? Тіко побачила)) Після того як мало не розмастила авто марки Б, переплутавши педалі, їзджу тільки на таксі в купі з дядьком-водієм. І все одно планую відновити самоїздження, хоч би для того, щоб не стояти так подовгу з таксистами в корках (маю нетерплячу натуру). Там буде видно на чім)
Відповідь: Хто на чому їздить? VW Golf2 GTI 16v (ТАКИЙ-один у Львові і області). Це більше, ніж просто автомобіль...в нього є душа і свій характер...і ми не відразу знайшли спільну мову...але тепер чудово один одного доповнюємо :radist:
Відповідь: Хто на чому їздить? На Замарстинівській біля кінцевої 4 трамваю часто стоїть гольф у якого ззаду також лейба GTI 16V. Правда, чи відповідає та лейба підкапотному залізу, то я вже не знаю
Відповідь: Хто на чому їздить? Дурня якась! Ну як? Як можна переплутати педалі?? Це ж так як руки - ніяк не переплутаєш. Що за дивна риса чоловіків себе вивищувати за рахунок жінок? Та є у вас позитиви, є! Не конче то таким чином собі доказувати.
Відповідь: Хто на чому їздить? Тіко без образ, Ліля... Педалі сплутати - елементарно, особливо на автоматі, де лише газ і тормоз - випадково перекинув ногу, і авто вже стартує, замість ставати... Руки переплутати - елементарно, моїй дружині треба на кілька секунд задуматись, якщо її зненацька запитати де права, де ліва... вона каже "Давай направо!", а повертає наліво... і сама це визнає... може тому що митець?! Регулярно отримую журнал нім. автомобільного клубу, читав статтю: досить великий процент з аварій складають саме аварії через переплутування педалей, особливо з огляду на все більшу кількість нових авто на автоматі. В основному винуватці жінки-дівчата і старші люди... процент чоловіків віком до 60 років дуже малий, мало не на межі "...не варто і згадувати..." Що лише підтверджує, жінки дійсно дисциплінованіші шофери за чоловіків, але панікують в екстремальних ситуаціях... дисциплінований водій ще зовсім не означає хороший водій. Ми, чоловіки, також можем зараз погарячкувати і сказати "Що за дивна риса жінок в простій констатації факту шукати нотки чоловічого антифемінізму?", але ж ніхто того не робе, правда? Направду, не гнівайтесь - я просто намагався об`єктивно розібрати ситуацію...
Відповідь: Хто на чому їздить? Нє то мого малого авто І доречі, ви так його кретикували, а візок супер. І в його торбу влізе більше пива ніж в будь-який розрекламований вами з кошиком. Тим більше що в кошику речі запорошуються і вимащуються.
Відповідь: Хто на чому їздить? Принципово вибирала програму зі стандартом, а не автоматом. І машина наша на стандарті, а не автоматі. Я колись одній подрузі придумала спосіб (най чоловіки не ображаються): уявити сім'ю з однією дитиною. Глава сім'ї у центрі, по боках дружина і дитина. Жінка зліва, дитя справа, а посередині - "тормоз". :D:D:D Спрацювало, не плутає.
Відповідь: Хто на чому їздить? Реально хочу взяти ровер(мотоцікль) до штуке зелені, от поки шо не найшов нічого доброго, звісно хочу не відчизняного коня, принципі Viper чи zongchen по ціні мені підійдуть.